Marokko bliver en del af Emirates A380-netværk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates starter den første kommercielle rute med Airbus A380 fly til Marokko og Nordafrika, nærmere bestemt til Casablanca fra 26. marts 2017.

Selskabets flagskib vil erstatte Boeing 777-300ER-flyet som i dag bruges på ruten Dubai – Casablanca, og øger sædekapaciteten på alle tre kabineklasser og vil byde på en bedre premium-oplevelse.

Overgangen til A380 medfører totalt 1834 flere sæder per uge for at møde en øget efterspørgsel på ruten, og inkluderer blandt andet 14 private suiter på First Class, 76 sæder på Business Class og 401 rummelige sæder på Economy Class.

Populær destination i Marokko

Casablanca er blevet et af Emirates’ mest populære rejsemål, med stabil vækst siden lanceringen i marts 2002. I 2015 alene transporterede Emirates næsten 260.000 passagerer og mere end 10.000 ton fragt på ruten.

Passagererne ombord på flyet med 491 sæder kan nyde rummelige omgivelser og en fredelig rejse i verdens mest støjsvage langdistancefly. De kan bruge WIFI, nyde mad tilberedt af internationale kokke, og lade sig underholde af Emirates’ prisbelønnede ice system som tilbyder over 2500 kanaler med underholdning.

Premium flyveoplevelse

Med sit udbud på First og Business Class har Emirates redefineret kerneoplevelsen i premium-segmentet. Passagererne har adgang til et lounge-område ombord, med god plads til at mingle og strække benene mens de nyder kanapeer og drinks serveret af en bartender. First Class-passagerer kan trække sig tilbage til deres private suiter, og har adgang til flyets brusekabiner.

Emirates er den største operatør af Airbus A380, og har haft over 65 millioner passagerer på flytypen siden 2008. Selskabets A380 betjener over 45 destinationer, og dagens flåde på 88 fly har besøgt mere end 64 lufthavne, fløjet næsten 986 millioner kilometer, og har til dato gennemført 74.263 tur/retur flyvninger.

 

Oprindeligt udgivet af Peter Fox på InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *