Marriott Bonvoy Platinum Status Challenge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter blot 16 overnatninger på Marriott Bonvoy hoteller kan du få Plantinum status. Det er værd at gå efter, hvis du bruger kædens hoteller meget.

Denne challenge er lidt specielt, for den kræver ikke, at du allerede har høj status i et andet hotels loyalitets program. Derfor er den specielt attraktiv for personer, der skal begynde at rejse meget.

Det er naturligvis kun noget værd at have status, hvis du rejser meget og ofte skal bruge hoteller. Marriott Bonvoy har mange hotelkæder knyttet til loyalitetsprogrammet. Jeg har specielt været glad for at bo på Courtyard og Moxy. Men også Four Points har overrasket positivt. Sheraton i Ankara har også haft rimelige priser, de gange, jeg har boet dér.

Marriott Bonvoy

Loyalitetsprogrammet har en række forskellige status niveauer:

 • Sølv, som du opnår efter 10 overnatninger indenfor et kalenderår
 • Guld, som du får efter 25 overnatninger indenfor et kalenderår
 • Platinum, som gives efter 50 overnatninger indenfor et kalenderår
 • Titanum, som du har optjent efter 75 overnatninger
 • Ambassador, som du kan få efter 100 overnatninger og et samlet forbrug på 20.000 USD inden for et år

Til hvert niveau er knyttet nogle fordele. Du kan finde oversigten her. Men i realiteten, bliver det først rigtigt sjovt, når du har 50 overnatninger og dermed får platinum status

Moxy København. Indgang. Foto: Henry Jørgensen

Platinum fordele

Men hvis du tager udfordringen op, som følger med denne challenge, opnår du Platinum status efter du har haft blot 16 overnatninger. Dette vil specielt give dig disse fordele:

 • Bonus på 50% point (som du får oveni de normale point)
 • Opgradering til bedre værelse. Du kan også blive opgraderet til en suite.
 • Velkomstgave
 • Adgang til lounge
 • Mulighed for sen udtjekning (indtil kl. 16:00)

Her er Marriots challenge

Du kan vælge, om du vil gå efter en challenge for at få Guld eller Platinum status. For begge gælder, at du i løbet af 3 måneder skal have omkring en tredjedel af de krævede overnatninger for at kalenderår.

 • Guld challenge: 8 overnatninger
 • Platinum challenge: 16 overnatninger

Det skal bemærkes, at alle medlemmer kan gå efter denne challenge, hvis de har en lavere status, end den man forsøger at opnå gennem denne challenge. Og der er ingen krav om, at man skal have status i andre hotellers programmer. Men, hvis du forsøger lykken, er du afskåret fra igen at gå efter denne challenge indenfor de næste tre år.

Er det let at optjene platinum status?

Det kræver en del, at komme op på 16 overnatninger inden for 3 måneder. I realiteten skal du have gennemsnitligt omkring 1,25 overnatning hver uge – eller mindst 5-6 overnatninger hver måned. Men hvis du har et intensivt rejseprogram med mange overnatninger på hotel, er det ikke helt umuligt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *