Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Singapore Airlines har i mange år været kendt for at servere god mad ombord på deres fly. Nu fornyer flyselskabet sig igen og lancerer muligheden for at spise sundere mad.
Det er lanceringen af det nye madkoncept ”Deliciously Wholesome”, som består af hele 28 sunde retter. De er fordelt på 15 retter til deres First Class (Suites) og 13 retter til deres Business Class.
Henrik Hanevold, som er Sales Manager i den norske del af Singapore Airlines udtaler:
Rejsende er i øget grad optaget af sundhed og helse, og vi ønsker derfor at kunne tilbyde større valgfrihed og variation. Med de nye retter får gæsterne både gode og sunde madoplevelser. Måltiderne bidrager også til en bedre rejseoplevelse ved at man for eksempel ankommer til sin destination i bedre form.
De 28 retter er lavet således, at de er rige på blandt andet næringsstoffer, vitaminer og vigtige mineraler, som kroppen har brug for på en lang flyrejse.
Retterne er blevet til at det “International Culinary Panel”, som Singapore Airlines har oprettet. Panelet blev oprettet allerede tilbage i 1998 og har gennem tiden haft en række anerkendte kokker med. En overgang var for eksempel Gordon Ramsey en del af panelet. I dag er følgende medlemmer af panelet:
- Alfred Portale – USA
- Carlo Cracco – Italien
- Georges Blanc – Frankrig
- Matthew Moran – Australien
- Sanjeev Kapoor – Indien
- Yoshihiro Murata – Japan
- Zhu Jun – Kina
Det er ikke hvem som helst Singapore Airlines har med i deres panel. For eksempel har franske Georges Blanc på sin restaurant hele 3 stjerner i Guide Michelin.
Singapore Airlines arbejder også lokalt. De har i starten af 2016 lavet et samarbejde med danske Mikkel Maarbjerg. Mikkel Maarbjerg har 2 stjerner i Guide Michelin, og har designet menuerne i både Økonomi og Business Class ud af København.
Du kan derfor på udturen fra København til Singapore smage Mikkel Maarbjergs mad og på hjemturen prøve det sunde valg fra en af de 13 retter som serveres på Business Class.
Prøvesmagt af kunderne inden lanceringen
For at sikre at de nye retter vil falde i god jord har Singapore Airlines brugt deres “frequent flyers” som prøvesmagere. Så der har været brugt megen tid i selve udviklingen af de 28 retter i madkonceptet “Deliciously Wholesome”.
For at sikre at alle retterne er sunde, har ernæringseksperten Mayura Mohta gennemgået alle opskrifterne. Hun har derved kunne analysere de næringsmæssige egenskaber i hver ret og dokumentere at de med rette kan kaldes “sunde retter”. Mayura Mohta er forfatter af bøgerne ”The Heart Smart Oil Free Cookbook” og ” The Wholefood Kitchen- Naturally Nourishing Meals for a Healthy Lifestyle”.
Hvad serveres så?
De 28 retter er designet til langruterne og du får retter som indeholder:
- Frisk frugt
- Grøntsager
- Magert kød eller fisk
- Frø eller nødder
- Krydderurter
Retterne er sat sammen så de kan medvirke til at begrænse ting som dehydrering, træthed og jetlag generelt.
Eksempler på retter er:
- Dampet Sea Bass med puré af salat
- Sousvide Miso Simmered Beef Yamato med Nomono Vegetables
- Ostekage med lag af Tofu med citron og gelé af vandmelon og mango på toppen
Skriv et svar