Nu er det muligt at dele Hilton Honors point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tidligere på året bekendtgjorde Hilton Honors et antal ændringer til programmet. Navnet blev ændret, hotelkategorierne blev afskaffet og ‘points pooling’ blev annonceret. Det sidste betyder at medlemmerne kan samle deres point i en fælles konto for hurtigere at kunne opnå en award booking. I mellemtiden er point pooling blevet tilgængeligt! I denne artikel forklarer vi hvordan det virker.

Points pooling

Du skal starte med at sammensætte din ‘pool’; det vil sige den gruppe af medlemmer du deler dine points med. Det kan du gøre på dette link. Så snart de andre medlemmer har bekræftet at de vil deltage i poolen, er kontoerne koblet sammen. Derefter kan alle overføre points til poolen, eller modtage fra de andre medlemmer i gruppen og betale med dem.

Per overførsel er der et minimum på 1000 point. Du kan højest dele 500.000 point om året og hvert medlem kan maksimalt modtage 2 milioner point om året. Det allerbedste er dog at det er helt gratis at dele point!

Måske endnu bedre, i modsætning til andre programmer som for eksempel Starwood SPG, er at det ikke nødvendigt at medlemmerne i gruppen er i familien med hinanden eller bor på samme adresse. Det kan være dine venner, kollegaer eller måske nogen du kender fra vores forum!

Der er dog en begrænsning på i alt 6 transaktioner om året per medlem af gruppen. Du skal også have aktivitet på din konto indenfor de seneste 30 dage for at kunne overføre point til poolen. Alle vilkår kan du finde her.

Fordele

Denne nye mulighed ved Hilton Honors progammet er bestemt en fantastisk tilføjelse. Ikke mindst fordi det ikke koster noget og der ikke er nogen begrænsinger til hvem du kan invitere med i din pool. Det er perfekt for familiemedlemmer der startede med at spare på hver sin konto eller venner der vil bestille en rejse sammen. Ved at kunne dele point på tværs bliver det meget nemmere at kunne opnå en fantastisk oplevelse på et af de mange hoteller i Hilton kæden. Husk at det også er muligt at spare point ved at tilmelde sig et nyhedsbrev eller deltage i et spørgeskema. Hvis flere deltager i den slags kampagner kan en gratis overnatning være meget tæt på!

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *