Naviar klar med ny administrende direktør

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Siden april måned i år har Naviar været uden administrende direktør, da Claus Baunkjær forlod posten. Nu er Naviar klar med en ny adminstrende direktør. Dette oplyser de i en pressemeddelse.

Naviair har også fået en ny bestyrelsesformand i form af Flemming Jensen. Han er hentet fra en stilling som koncernchef for DSB og har tidligere været koncerndriftsdirektør i SAS.

Derfor er det også naturligt at den nye administrende direktør har en lignende profil.

Anders Rex, som starter den 1. november 2023, kommer fra en stilling i Washington, hvor han lige nu er forsvarsattaché. Han er også aktiv i forsvaret og har en rang af generalmajor, samt tidligere chef for det danske flyvevåben. Anders Rex er 53 år og startede som F-16 pilot i det danske flyvevåben.

Med en lang række af lederstillinger bag sig, får han nu en stor udfordring i at få Naviar bragt tilbage på rette spor efter de igangværende udfordringer med de ansatte.

Vi er meget glade for at få Anders Rex ombord i Naviair. Han er en stærk lederprofil og kan hjælpe med at sikre ro og tillid i og omkring Naviar. Derudover er han i stand til at udvikle Naviar til at klare nuværende og kommende opgaver bedre, som for eksempel et nyt kontrol center i Grønland. Vi ser frem til at byde Anders velkommen til november.

Flemming Jensen, bestyrelsesformand i Naviair,

Anders Rex udtaler selv om jobbet i Naviar:

Først og fremmest er jeg glad og stolt over den tillid bestyrelsen i Naviar har vist mig. Jeg er spændt på at starte og samarbejde med de mange dygtige medarbejdere og professionale i Naviar. Sammen skal vi sikre at udvikle den kritiske infrastruktur Naviar er ansvalige for. Dette er for mig en perfekt kombination af lederskab og luftfart.

Anders Rex, kommende administrende direktør i Naviar

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Naviar / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *