Nordic Aviation dropper København

Nordic Aviation

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter blot 22 dage på ruten imellem Tallinn og København, har Nordic Aviation valgt at droppe ruten igen.

Selskabet Nordic Aviation, som overtog ruten imellem Tallinn og København da Estonian Air gik konkurs, må indrømme at konkurrencen fra SAS er for stor, efter SAS også startede op på ruten, og vælger nu at trække sig fra ruten øjeblikkeligt.

Nordic Aviation vil koncentrere deres ressourcer på destinationer der endnu ikke er mulige at flyve direkte til fra Estland.

Selskabet reducerer også i deres afgange til Stockholm, hvor SAS også er gået ind og konkurrere på ruten. Dette er igen ifølge selskabet, for at koncentrere ressourcer på ruter der endnu ikke flyves direkte fra Estland.

Passagerer der har booket billetter imellem København og Tallinn med Nordic Aviation, vil enten få deres billetter refunderet, eller blive tilbudt en ny billet med et partnerselskab.

Til gengæld har selskabet netop annonceret ruter til både Nice og Split direkte fra Tallinn, disse ruter vil blive fløjet fra starten af deres sommerprogram 2016.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *