Nordic Seaplanes leder efter piloter til vandfly nr. 2

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Nordic Seaplanes, har nu skudt jagten ind på piloter til deres andet vandfly

Det eneste flyselskab som i rutefart driver vandfly indenfor landets grænser, har i denne uge skudt jagten ind på piloter til vandfly nummer to til deres flåde. Det sker i et Facebook-opslag fra ejeren af selskabet selv, nemlig Lasse Rungholm.

Da vi SANDSYNLIGVIS får en miljøgodkendelse i København til flere operationer, skal vi SANDSYNLIGVIS have et fly mere, og derfor får vi SANDSYNLIGVIS brug for flere folk.
Er du interesseret i at flyve verdens bedste vandfly sammen med gode og sjove kolleger så send os en god gennemtænkt og begrundet ansøgning. Vi tager gerne nye piloter, bare de har den helt rigtige indstilling og er gode til at flyve selvfølgelig! Skriv til [email protected].

Sådan lyder opslaget, som samtidig understreger at det kun er sandsynligvis at de skal bruge piloter til et vandfly nummer to. Dog tyder det på at selskabet er tættere end nogensinde på en miljøgodkendelse, når man proaktivt søger piloter til et endnu ikke indkøbt fly.

Nordic Seaplanes nuværende ene fly, registreret OY-NSA

Om selskabet får deres andet fly, og hvorvidt miljøgodkendelsen kommer i hus, bliver vi nok snart klogere på. Det vil til den tid være naturligt at spekulere i om frekvensen imellem København og Aarhus skal skrues op – alternativt kan der være flere vandfly-ruter i sigte for danskerne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *