Norse Atlantic Airways får amerikansk flytilladelse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De amerikanske transportmyndigheder har nu givet Norse Atlantic Airways tilladelse til at flyve imellen Europa og USA. Dermed er flyselskabet nu ved at være tæt på at være klar til at kunne tilbyde lavprisflyvninger.

Vi er glade for at de amerikanske transportmyndighederhar godkendt vores ansøgning om at kunne tilbyde transatlantiske lavprisflyvninger med vores Boeing 787 Dreamliners.

Denne vigtige milepæl bringer os et skridt nærmere lansering og vil bidrage til flere arbejdspladser i luftfarten og rejseindustrien på begge sider af Atlanten. Ikke mindst vil det bidrage til værdiskabning som følge af øget rejseaktivitet. Vi sætter stor pris på den konstruktive og hurtige behandling af vores ansøgning.

Bjørn Tore Larsen, CEO og grundlægger af Norse Atlantic Airways.

I decem fik Norse Atlantic Airways en drifttilladelse fra luftfartstilsynet i Norge og i samme periode er at det første Boeing 787 Dreamliner ankom til Norge.

I løbet af foråret, så vil Norse Atlantic Airways begynde deres første flyvninger fra Oslo og til udvalgte byer i USA. Dette er naturligvis afhængig af hvordan rejsesituationen og restriktionerne udvikler sig.

Vi er taknemmelige for den støtte vi har fået fra blandt andet lufthavne, fagforeninger, politiker, myndigheder, ansatte og fremtidige kunder. Vi tror på at efterspørgselen vil genoptages med fuld kraft når pandemien er bag os. Folk ønsker at rejse og udforske nye destinationer, besøge venner og familie, samt rejse på forretningsrejse. Vi i Norse Atlantic Airways vil være der for at tilbyde attraktive og rimelige flyrejser til både fritids- og omkostningsbevidste forretningsrejsene.

Bjørn Tore Larsen, CEO og grundlægger af Norse Atlantic Airways.

Nytt luftfartseventyr med de rette menneskene  

Norse Atlantic Airways bygger et nyt flyselskab op som gerne vil tilbyde komfortable langdistanceflyvninger til en god pris – altså tæt på samme forretningsmodel som langdistance delen af det gamle Norwegian.

Norse Atlantic Airways har fremlagt en vision om at være “The Explorer’s Airline”.

Men i forhold til det gamle Norwegian, så er der “lært” en del og derfor har der været et tættere samarbejde og fokus på at sikre aftaler med blandt andet fagforeningerne og de ansatte.

Norse Atlantic Airways har derfor indgået kollektivaftaler med pilot- og kabineforeningerne i Norge, Storbritanien og USA.

Lige nu har de godt 25 ledige stillinger på hovedkontoret i Arendal og deres kontor i London.

Når alle de planlagte 15 Boeing 787 Dreamliners er i luften, så vil Norse Atlantic Airways være et flyskab med omkring 1.600 ansatte.

Du kan læse mere om de ledige stillinger her.

Foto: Norse / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *