Norske Flyr kommer nu til Danmark

Flyr Boeing 737-800

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nye norske flyselskab Flyr kommer nu til Danmark. De vil begynde at flyve mellem Oslo og København.

Da Flyr gik i luften var det oprindeligt annonceret, at der i første bølge af opstarten skulle åbnes en rute fra Oslo til Københavns Lufthavn. Dette blev ikke til noget, men nu er tiden kommet til at ruten bliver en realitet.

København skal flyves to gange i ugen. Det er på mandag og fredage og den startes op den 15. oktober 2021. Udover København, så kommer Paris og Rom også på Flyr’s rutekort.

Læs mere: Krig om kunderne i Stockholm

Dermed bliver SAS og Norwegian igen presset. Tidligere i dag skrev vi at der var “krig” på det svenske hjemmemarked for SAS, da både Finnair og Eurowings etablere baser der.

Flyr startede deres flyvninger op den 30. juni i år. Der er i dag gang i otte ruter. Det er alle ruter fra Oslo og de går til:

  • Tromsø
  • Evenes
  • Bodø
  • Alicante
  • Malaga
  • Nice

Bergen og Trondheim kommer til senere og nu altså også København.

Flyr har solid erfaring fra norsk luftfart. Inden årets udgang forventer Flyr at have over 300 ansatte. Flyr er grundlagt af Erik G. Braathen i samarbejde med en række tidligere chefer og mellemledere hos Norwegian.

Flyr har en strategi om at flyflåden skal vokse til omkring 30 fly. Hvis dette skal holde, så kommer vi til at høre meget mere til Flyr i de næste måneder i takt med at de skalere deres flyflåde op.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *