Norwegian åbner ny langrute-base i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Knapt er kvartalsregnskabet blevet afleveret før Norwegian kommer med nyheden om at de vil oprette en langrute base i København med 80 piloter.

Basen åbnes til oktober i forbindelse med opstarten af vintersæsonen 2018/2019 og skal servicere Norwegians skandinaviske langdistanceruter. Dette ser vi som noget positivt at det er København som er valgt. Det følger den udvikling lufthavnen oplever i øjeblikket.

Læs om Norwegian positive kvartalsregnskab her:

Norwegian tjener penge og kommer med positivt kvartalsresultat

Norwegian opretter 80 nye pilot-stillinger i København, når man til oktober efter planen opretter en ny base for de lange ruter ud af Skandinavien. Selskabets øvrige langdistancebaser er placeret i Amsterdam, Paris, Barcelona, London, Rom, Milano, New York, Los Angeles, Fort Lauderdale og Bangkok.

HR-direktør i Norwegian, Helga Bollmann Leknes siger:

Det er naturligt for os at etablere en base for piloter i København med den størrelse, som vores skandinaviske langdistanceoperation i dag har. Basen i København vil bidrage til at forenkle og styrke vores forretning og skabe lokale arbejdspladser.

Norwegian har i dag godt 500 ansatte på den eksisterende base i København, der primært servicerer de korte, europæiske ruter. Af de godt 500 ansatte er knap 200 piloter.

Overenskomst med FPU
Etableringen af basen er forberedt i samarbejde med Flyvebranchens Personale Union FPU, og der er overenskomst på plads mellem parterne.

Helga Bollmann Leknes afslutter med:

Vi har indgået en overenskomst med FPU, og jeg vil gerne takke dem for den konstruktive dialog. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *