Norwegian Cruise Line klar med nyt “Meet the Winemaker” program

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Verdens tredjestørste krydstogtselskab Norwegian Cruise Line (NCL) afholder igen i år de eksklusive Meet The Winemaker-events på en række udvalgte krydstogter.

I selskab med prisvindende vinmagere og mesterkokke kan gæsterne deltage i intime vinsmagninger, madkurser og middage. Blandt sæsonnyhederne er whiskysmagning med masterblender Emma Walker fra skotske Johnnie Walker, der til september gæster NCL’s første Prima Class-skib, Norwegian Prima.     

Se med her, hvad du kan opleve på Norwegian Prima:

Stor efterspørgsel har fået NCL til at indlede endnu en sæson af ’Meet the Winemaker’. Det er syvende år, NCL afholder de eksklusive events ombord på udvalgte skibe, og årets program er sammensat til vinentusiaster og madelskere uanset niveau og tekniske færdigheder. Til intime vinsmagningsseancer, madlavningskurser, middage samt meet-and-greets deler verdenskendte vinmagere og madeksperter ud af deres store viden, og gæsterne har mulighed for at bestille vine, der ellers kræver et besøg på vingårdene. 

Vi er tilbage med en ny Meet the Winemaker-sæson, og den er bedre end nogensinde. Hvert år bestræber vi os på at forbedre denne eksklusive oplevelse, og det har vi i den grad gjort i år, hvor vi for syvende gang kan præsentere en imponerende række af eksperter. Krydstogterne giver mulighed for unikke oplevelser og en-til-en-møder med ansete vinmagere og deres vinsamling, alt imens de rejser til spændende destinationer og nyder en uforglemmelig ferie.

Harry Sommer, President and Chief Executive Officer for Norwegian Cruise Line.

Whiskysmagning på nyt krydstogtskib

Emma Walker, Masterblender fra Johnnie Walker Whisky. Foto NCL/PR

Et af sæsonens nye ekspertnavne er Emma Walker fra skotske Johnnie Walker Whisky. Emma Walker er masterblender og har dermed den højeste rang inden for whiskyhåndværket. Til september gæster Emma Walker NCL’s prisvindende skib, Norwegian Prima, på et nordeuropæisk krydstogt. Det er første gang Meet the Winemaker har whiskysmagning på programmet, og deltagerne kan se frem til at dykke ned i whiskyens historie og smage en lang række af lagrede whiskyer.

En af barerne på Norwegian Prima. Foto: BongoPlanes

En anden cruisedebutant er vinmager af fjerdegeneration Miguel Torres, der kan opleves på et krydstogt til det østlige Caribien til april med Norwegian Encore. Ashley Breneman er chefkok hos Certified Angus Beef® og bidrager med et kulinarisk indspark til Meet the Winemaker til juli, når hun sammen med Antonio Hidalgo fra det spanske sherry-hus, Bodegas Hidalgo La Gitana, gæster et krydstogt til Alaska.

Desuden vender en række gæstefavoritter tilbage i dette års Meet the Winemaker-program. Det gælder blandt andet stjernekokken Aaron Sanchez; vinmageren og medlem af det historiske modehus, Salvatore Ferragamo; Napa Valley-ikonet Michael Mondavi fra Michael Mondavi Family Estate samt vinderen af ”The Drinks Business” Master Winemaker of the Year 2023, Gérard Bertrand.

Læs mere om ’Meet the Winemaker’ her: Meet the Winemaker Cruise Series is Back With a Fantastic Lineup | NCL Travel Blog

Du kan også lytte til vores interview Kevin Bubolz fra Norwegian Cruise Line her:

Forsidefoto: Penrose Atrium på Norwegian Prima (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *