Norwegian Cruise Line øger deres MICE-aktiviteter til søs med over 100 procent

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Line (NCL) har valgt at udnævne Neil Brodie till Vice President for selskabets møde-, konference- og eventafdeling ”Experiences at Sea”. 

Brodie overtager posten efter Anthony Diaz, der fortsætter som særlig rådgiver frem til juni i år. 2023 blev afdelingens mest succesfulde år til dato, og forventningen til fortsat vækst i det kommende år er stor. 

Konference og events ombord på et krydstogsskib. Foto: NCL / PR

I sin nye rolle får Neil Brodie ansvaret for at lede salg, vækst og drift ved at skabe forskelligartede MICE-oplevelser til søs for virksomheder på tværs af krydstogselskaberne Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises og Regent Seven Seas Cruises.

Neil Brodie tiltræder jobbet som Vice President med ansvar for udviklingen af vores møde- konference- og eventprogrammer for virksomheder. Foto NCL / PR

Jeg er utrolig glad for, at Neil Brodie tiltræder jobbet som Vice President med ansvar for udviklingen af vores møde- konference- og eventprogrammer for virksomheder. Neil har vist sig som en kompetent leder, der sammen med resten af teamet gjorde 2023 til det mest succesfulde år nogensinde. Jeg tvivler ikke på, at han vil accelerere væksten yderligere i år.

David J. Herrera, President för Norwegian Cruise Line.

I 2023 øgede “Experiences at Sea”-teamet antallet af MICE-aktiviteter til søs med 113% sammenlignet med året inden – herunder det længste chartrede krydstogt i rederiets historie på 109 nætter.

Efter et fremragende 2023 er jeg beæret over at få mulighed for at lede vores team ind i det nye år. Fremtiden ser lys ud, og vores passionerede team er branchens bedste til at skabe unikke gruppe-events, der er skræddersyet til kundernes ønsker og behov – alt fra valg af skib, rute og oplevelser på tværs af alle tre brands – deres dedikation er uden sammenligning.

Neil Brodie, nyudnævnt Vice President of ‘Experiences at Sea,’ Charters, Meetings and Incentives, and Events.

Foto: NCL / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *