Norwegian Cruise Line serverer flere nyheder på Prima Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Line (NCL) løfter nu sløret for hele ni nye restauranter og serveringssteder ombord på de to første skibe i den helt nye Prima Class, Norwegian Prima og Norwegian Viva.

Blandt nyhederne er Metropolitan Bar; rederiets første bæredygtige cocktail- og vinbar samt Penrose Atrium – et atrium i tre niveauer designet af Studio Dado. I alt får de nye skibe 35 forskellige serveringsteder.

Observationlounge på Prima Class. Foto: NCL/PR

Udover nyhederne opgraderer Norwegian Cruise Line de klassiske favoritter som fx franske Le Bistro, Cagney’s Steakhouse, asiatiske Food Republic og populære Observation Lounge.

I mere end 30 år har vi leveret innovative oplevelser og koncepter inden for mad og drikkevarer. Vi var det første krydstogtselskab med specialrestauranter ombord, og vi var først med konceptet ”Freestyle Cruising”, der giver gæsterne frihed til selv at vælge, hvor og hvornår de spiser. Og uden dresscode.

Vores nye udbud af mad og drikke tager ’Norwegian Prima Food & Beverage’ til et helt nyt niveau. Og vi ser frem til at give gæsterne en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Harry Sommer, administrerende direktør for Norwegian Cruise Line.

Kulinariske eventyr til søs

Med Prima Class-skibenes nye spisesteder ønsker NCL at tage både førstegangsrejsende og tidligere gæster med på nye gastronomiske eventyr. En af nyhederne på Norwegian Prima, bliver Palomar. En middelhavsrestaurant med fisk og skaldyrsspecialiteter. Endvidere opgraderes den populære japanske restauranten Hasuki, der serverer japansk mad ”hibachi-style” i en lækker og intim atmosfære.

Restaurant Nama. Foto: NCL/PR

I NCL’s nye, moderne sushirestaurant, Nama, skal hver ret være en oplevelse. Her vil gæsterne få serveret eksklusive sushiretter tilberedt af mesterkokke, der sætter en ære i at skabe sushi- og sashimi-mesterværker. Restaurantens japanske indretning er inspireret af retterne på menukortet. Blandt andet får Nama en sushibar i marmor, der minder om marmoreringerne i et godt stykke sashimi.

Cocktailbar med fokus på bæredygtighed

Som en del af NCL’s ”Sail and Sustain”-program lanceres Metropolitan Bar. En cocktailbar, som skal servere bæredygtige, zero-waste cocktails. I tæt samarbejde med Gérard Bertrand – prisvinder af “The Drinks Business” Green Awards 2020 – vil Metropolitan Bar have mere end 20 biodynamiske vine på menuen.

Metropolitan Cocktailbar. Foto: NCL/PR

NCL har også Gabe Orta med på teamet – grundlæggeren af Bar-Lab og nomineret til James Beard Award. Dette samarbejdet skal gøre bæredygtig fremstilling af kvalitetsdrinks til en realitet.

Metropolitan Bars signaturcocktail Primadonna er baseret på en Old Fashion, men med et twist, da den er lavet med overskydende bananskræller og Flor De Cana-rom, der er produceret på 100% vedvarende energikilder.

Udover Metropolitan Bar, lanceres også The Belvedere Bar – en moderne cocktaillounge, der serverer håndlavede cocktails med en moderne tilgang til klassiske drinks.

Spektakulære Atrium

Penrose Atrium bliver NCL’s allerførste atrium. Atriummet, i tre forskudte niveauer, bliver et af de vigtigste samlingssteder ombord på Norwegian Prima og Norwegian Viva. Penrose Atrium er designet af det Miami-baserede Studio Dado og vil være udstyret med futuristisk arkitektur – herunder en lysekrone med bevægelige lysarmaturer, der vejer over 3000 kg og er specialfremstillet af det berømte tjekkiske lysdesignfirma Lasvit.

Penrose Atrium. Foto: NCL/PR

I atriummets tre etager vil der bl.a. være detail- og high-end-butikker samt NCL’s nyeste Starbucks.

Favoritrestauranter opgraderes

Udover de nye spisesteder og barer vil Prima Class-skibene byde på en mere eksklusiv udgave af de gamle favoritter. Det gælder fx en opgradering af steakrestauranten Cagney´s, den franske restaurant Le Bistro, der er inspireret af spejlsalen i det franske Versaillespalads samt asiatiske Food Republic. Den populære Observation Lounge er skabt til afslapning og socialt samvær. I den nye udgave af Observation Lounge vil der være opstillet teleskoper

De serveringssteder, der tidligere er offentliggjort på Norwegian Prima og Norwegian Viva, omfatter NCL’s Indulge Food Hall med 11 forskellige, kulinariske spisesteder, Onda by Scarpetta, Los Lobos, The Local Bar & Grill, Vibe Beach Club, Waves Pool Bar og Prima Speedway Bar. Begge skibe vil have et samlet udvalg af 35 spisesteder og loungemuligheder for gæsterne.

Norwegian Prima sejler ud på sit første krydstogt sommeren 2022.

For yderligere oplysninger om selskabets prisbelønnede flåde på 17 skibe og rejser i hele verden eller for at bestille et krydstogt, kontakt venligst en rejseekspert eller besøg www.ncl.com.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *