Norwegian lancerer to nye USA-ruter fra Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians globale vækst fortsætter med lancering af to nye ruter fra London til Seattle og Denver fra Europa.

Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl siger:

Vi er glade for at lancere Seattle og Denver som splinternye destinationer i vores langdistancenetværk. Dermed giver vi de rejsende på begge sider af Atlanten endnu flere direkte ruter mellem kontinenterne. Der er stor efterspørgsel i Europa og USA på Norwegians kvalitetsprodukt, og vi ser frem til at byde passagerer velkommen om bord på vores nye Dreamlinere.

I løbet af fire år med interkontinentale flyvninger har belægningen i gennemsnittet ligget over 90 procent, hvilket beviser, at der er stor interesse for billige billetter mellem Europa og USA og Europa og Asien.

Let at flyve fra Danmark og via London Gatwick

De nye ruter korresponderer godt med Norwegians afgange mellem København og London, således at de rejsende fra Danmark også let kan benytte sig af de nye ruter. Norwegian-passagerer kan allerede i dag flyve direkte fra København til New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando, Boston, Las Vegas samt San Francisco.

Jeg fløj selv denne tur mellem København og London Gatwick med Norwegian i går den 5. april 2017. Med nye ejere af lufthavnen er det tydeligt at der er blevet investeret meget i at gøre den langt bedre og mere behagelig at være i end dens rygte. Selve transit delen tog i går kun 15 minutter. Så kan godt anbefale at rejse via London Gatwick.

De to nye ruter

De to nye ruter er følgende:

London Gatwick- Seattle Tacome International Airport
Norwegian vil flyve fire gange ugentligt (mandag, onsdag, fredag og søndag) mellem London og Seattle. Ruteopstart 17. september.

London Gatwick-Denver International Airport
Norwegian vil flyve to gange ugentligt (tirsdag og lørdag) mellem London og Denver med opstart 16. september. I vinterprogrammet vil Norwegian tilbyde tre ugentlige afgange (inkl. torsdag).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *