Norwegian strejke: Det kan du forvente

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

OBS: Artiklen er fra 2015!

Begyndende fra i dag, er 70 piloter fra Norwegian gået i strejke. Det kan se ud til at blive en større en af slagsen, og derfor giver vi dig et overblik over hvad det forventes at medføre.

70 piloter er i dag gået i strejke, efter 3 måneders forhandlinger om piloternes vilkår, er brudt sammen. Det vil i et eller andet omfang, medføre forsinkelser og aflysninger, til gene for passagererne.

Er jeg berørt?

Ind til videre er der ikke mange fly der er blevet forsinket, og slet ingen der er blevet aflyst. Det skyldes at Norwegian har draget nytte af deres 630 andre piloter, som endnu ikke er gået i strejke.

For at tjekke om dit fly er der til tiden, kan du kigge på Norwegians hjemmeside.

Strejken vil udvikle sig!

Frem til tirsdag, er det kun 70 piloter der strejker, men hvis parterne ikke er nået til enighed på onsdag, vil det være samtlige 700 piloter der strejker. Det betyder at alt vil blive aflyst, og at alle passagerer vil skulle ombookes!

Om det går så galt, er endnu for tidligt at sige, men der er lige nu intet der tyder på en overenskomst.

Kend dine rettigheder!

i går skrev vi en artikel om, hvilke rettigheder du har, som offer for strejken i SAS. De samme rettigheder gælder også i dette tilfælde.

Læs artiklen her: Strejken i SAS: Sådan skal du forholde dig.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *