Ny afstemning: Hvor skal SAS give rabat?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har traditionelt torsdags tilbud på udvalgte destinationer. Tilbud, der markedsføres som “Now or Never”. Nu inviterer SAS dig til at stemme om, hvor du gerne vil rejse hen på næste uges tilbud.

Frem til søndag midnat, kan du være med til at bestemme, hvor SAS skal give gode rabatter i torsdagens “Now or Never” kampagne. Du kan stemme på alle SAS destinationer. SAS lover, at der vil være gode priser på de 10 mest populære destinationer næste torsdag

Du kan afgive din stemme her.

Hver torsdag fra kl. 18-24 er der NOW OR NEVER-tilbud på sas.dk, og nu giver vi dig et rigtig godt tilbud på din drømmedestination. Du kan stemme hele weekenden på din favoritdestination, og torsdag den 12/12 giver vi ekstra gode priser på de rejsemål, der har fået flest stemmer. Du kan booke mellem kl. 12-24.

SAS

SAS har lavet en lille video, der lige er slået op i selskabets facebook gruppe. Du kan se videoen her. I denne lille appetitvækker vises optagelser fra både typiske strandferier men også vinterdestinationer.

Du kan stemme på alle byer, som SAS flyver til. Både i Danmark, Skandinavien, Europa, USA og Asien. Så der er frit valg på alle hylder. Måske er der basis for et lille familie snak over morgen rundstykkerne eller søndagsfrokosten, før du giver dit besyv med. Du kan afgive din stemme på denne sideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *