Ny bookingplatform til privatfly skal reducere antallet af tomme fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

GoOllie.com er en ny, danskudviklet bookingplatform til privatflyrejser i Europa. Platformen gør det hurtigere og nemmere at finde, booke og betale – på samme måde som platforme målrettet rutefly. GoOllie optimerer desuden processer for operatører og øger GDPR-sikkerheden, fordi alt samles digitalt. Samtidig synliggør platformen de fly, der flyver tomme, så disse kan blive fyldt op. Målet er at samle 1000 privatfly på platformen.

Som pilot gennem 10 år har Rasmus Cornelius, stifter og medejer af iværksætter- virksomheden GoOllie ApS, tilbragt utallige timer over skyerne. Det var også der, han fik ideen til at udvikle en digital platform, der gør det væsentlig nemmere, hurtigere og GDPR-sikkert at finde, booke og betale for en rejse med privatfly. Resultatet er GoOllie.com, som netop er lanceret.

Rasmus Cornelius, stifter af GoOllie. Foto: GoOllie

Privat- og erhvervsrejsende har for længst vænnet sig til at booke rutefly via apps og digitale platforme som bl.a. Momondo og Expedia. GoOllie.com bygger på samme grundprincipper. Det skal være nemt at vælge en destination, flytype og tidspunkt, booke og betale med det samme. Alle manuelle processer elimineres, og al korrespondance samt udveksling af private data foregår digitalt og i et sikkert rum.

Ejerne af GoOllie ApS udgør et solidt team med stor iværksætterånd og succesfulde resultater. Fra kontoret i DTU Science Park i Hørsholm drives og udvikles virksomheden af Lærke & Rasmus Cornelius og Bent Rønne. Ejerkredsen tæller desuden familien Tøpholm, der bl.a. er medejere af den globale høreapparatvirksomhed WS Audiology (WSA). Den sidste andel ejes af en række medarbejdere i GoOllie.

Kortere transporttid

I Europa ser vi en stigende efterspørgsel efter rejser med privatfly. Flere rejsende ønsker at nedbringe transporttiden og undgå forsinkelser og aflysninger. Udover at man får mere kontrol med sin tid og planlægning, kan man rejse fra og til mindre flyvepladser, som er tættere på afgangs- og ankomststed end de store lufthavne. Derved reducerer man transporttiden i begge ender.

Vi kigger ind i en langt mere miljøvenlig fremtid for privatfly, da de første eldrevne fly til kommercielt brug forventes at blive lanceret inden for få år. Så markedet vil vokse endnu mere i fremtiden.

Rasmus Cornelius, stifter og medejer af GoOllie ApS.

Færre tomme fly

Platformen giver operatørerne en lang række fordele. Udover at de får digitaliseret de mange manuelle processer i forbindelse med booking, betaling og koordinering, vil platformen også sikre hurtigere booking, fylde ledige fly og dermed reducere ’empty legs’, samt levere transparente priser.

Rejser med privatfly gøres nemmere med ny bookingplatform. Foto: GoOllie

CAT: GoOllie rammer plet

Ifølge Jimmy Arly Larsen fra Copenhagen Air Taxi (CAT) er der et stort marked for GoOllie, fordi platformen løser en meget aktuel problemstilling.

Kaos i lufthavne, lange ventetider og aflysninger har gennem de senere år givet vores del af branchen et boost. GoOllie rammer plet, fordi platformen letter vores processer og digitaliserer alt det, vi tidligere har håndteret manuelt via mail og mobil. Samtidig giver GoOllie os en smart platform at synliggøre vores ledige fly på – også de fly, som normalt ville flyve tomme tilbage. Derudover skaber platformen transparens i forhold til priser og eliminerer fordyrende mellemled.

Jimmy Arly Larsen, flyvechef i Copenhagen Air Taxi.  

15 europæiske operatører har allerede tilmeldt sig platformen, og GoOllie forventer, at man i starten af 2023 har 200 fly koblet på. Målet er i første omgang 1.000 fly, hvilket svarer til ⅓ af de omkring 3.000 privatfly, der er i drift i Europa.

Om GoOllie

GoOllie er Europas intelligente søgemaskine til rejser med privatfly.  GoOllie gør booking hurtigere og smidigere for både privat- og erhvervsrejsende. Platformen har en bred vifte af europæiske operatører tilknyttet. GoOllie er en dansk virksomhed med ni medarbejdere. Besøg www.GoOllie.com.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *