Ny gateway til Mumbai fra både LOT og Finnair

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indien har atter åbnet deres grænser efter COVID-19 pandemien og nu ser vi nogle ruteåbninger til Indiens andenstørste by Mumbai.

Finnair er et selskab der af flere gange før har betjent den indiske storby Mumbai. Sidste gang flyselskabet stoppede med at betjene den indiske storby var i 2009, hvor ruten lukkede ned som følge af finanskrisen.

Ruten til Mumbai skulle oprindeligt kun havde været en sommerlukning, men Finnair valgte at lade ruten forblive lukket i næsten 13 år. Finnair har nu har annonceret deres tilbagekomst til den indiske storby.

Finnair oplyser at ruten åbner i Juli måned og med 3 ugentlige afgange, billetter sættes til salg i April 2022, endelig startdato for ruten er endnu ikke slået fast.

Finnairs annoncering af deres genåbning af ruten til Mumbai.

LOT Åbner også en rute til Mumbai og genåbner ruten til Delhi

Kort efter at Finnair annoncerede deres genåbning af ruten til Mumbai så har LOT også været ude og annoncere en rute til Mumbai.

I modsætning til Finnair har LOT lagt dato ud for opstarten af ruten og første afgang vil gå i luften fra Warszawa den 31 Maj 2022. LOTs rute til Mumbai vil blive serviceret med 2 ugentlige afgange på tirsdag og Lørdage fra Warszawa og med returflyvning fra Mumbai til Warszawa på Onsdag og Søndage.

I modsætning til Finnair har LOT aldrig fløjet ruten til Mumbai før og ruten via Warszawa bliver derved et nyt gateway til den indiske metropol for rejsende ved luftfartsalliancen Star Alliance.

Foruden LOTs nye rute til Mumbai så genåbner LOT ligeledes deres rute til den indiske hovedstad New Delhi den 27 Marts 2022 og denne rute vil blive betjent med 5 ugentlige afgange.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *