Ny generation SAS lounge åbner d. 13 september

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS skriver på deres hjemmeside, at deres første lounge i den nye generation af SAS lounges, åbner d. 13 september.

SAS introducerer om få dage deres nye loungekoncept, der blandt andet involverer fitness, ny teknologi og baristaer. Alt sammen for at give deres kunder en bedere oplevelse i ventetiden indtil ens fly går.

Star Alliance Gold medlemmer, samt rejsende på SAS Plus og SAS Business, kan glæde sig til SAS slår dørene op for en helt nyrenoveret lounge i Oslo – der er ikke afsløret mange detaljer endnu, men vi ved at der blandt andet bliver mulighed for at holde sig i form, i et fitnesscenter i loungen.

Du skal heller ikke længere nøjes med kaffe fra en automat – en barista vil nemlig stå klar til at lave dig en frisk kop kaffe, lige som du foretrækker den. Der vil også være sjove teknologiske tilbud, hvor du for eksempel kan lave en avatar af dig selv.

Os på InsideFlyer glæder os selv til at besøge den nye lounge, og har siden det nye koncept blev præsenteret på årets Meet&Greet set frem til det nye koncept.

Bedst af alt, planlægger SAS ifølge InsideFlyers oplysninger, at bringe dette loungekoncept til SAS Loungen i Københavns Lufthavn, når lufthavnen er færdig med sin store ombygning indenfor de næste par år.

Så vi danskere har også noget at glæde os til, men kan altså foreløbig tage forskud på glæderne i Oslo Lufthavn. Under mellemlandinger – eller når blot vi skal flyve fra København.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

  1. Kom med ind i den nye SAS lounge - InsideFlyer DK siger

    […] Som InsideFlyer tidligere har annonceret, kom dagen endelig for at åbne næste genertions SAS-lounge i Gardermoen. Åbningsceremonien er blevet udsat på grund af muligheden for strejke, men selve loungen åbnede alligevel i dag. Til trods for at det foregik meget arbejde rundt omkring. I de omfattende gallerier herunder kan du bladre dig igennem hele loungen, billede for billede. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *