Ny LEGO video hos Turkish Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så har Turkish Airlines fået en ny sikkerhedsvideo. Igen med brug af LEGO figurer, der denne gang besøger flere af flyselskabets destinationer. I videoen fortæller Lego figurerne om de mange forskellige detaljer, som passagererne skal informeres om under sikkerhedsdemonstrationen.

Jeg har fløjet en del med Turkish Airlines gennem de sidste par år og derfor haft fornøjelsen af forskellige sikkerhedsvideoer. Min favorit er stadig videoen med illusionisten Zach King, som vi tidligere har omtalt på InsideFlyer. Denne fantastiske video blev fulgt op af en sikkerhedsvideo med LEGO figurer, som også blev omtalt på InsideFlyer. Nu er der så kommet en ny sikkerhedsvideo med de små LEGO figurer. Videoen kan ses på Turkish Airlines ruter til Istanbul fra Billund og København.

Denne gang kommer de små LEGO figurer rundt til nogle af Turkish Airlines mange destinationer. Videoen kan ses her.

Naturligvis begynder videoen i Istanbul, hvorefter vi kommer forbi Colosseum i Rom, hvor gladiatorer spænder sikkerhedsbæltet. Vi fortsætter til et fodbold stadion i Cape Town (skal formentlig minde os om VM i 2010), hvor brugen af iltmasker forklares.

Derefter går turen til San Francisco, hvor en Lego Godzilla sammen med Golden Gate Bridge er i billedet, mens rygeforbuddet bliver forklaret. Så kommer vi forbi Tokyo og besøger sørøverne på Bali.

Afslutningsvis besøger vi forbi Hong Kong inden vi slutter hos kosakkerne på den røde plads i Moskva – naturligvis med den kendte Vasily katedral og Kremls røde mure i baggrunden

 

Alle fotos er screenshots fra sikkerhedsvideoen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *