Ny mulighed for statusmatch til Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ifølge rapporter, er det nu muligt at statusmatche sig ind i Star Alliance, hvis man har status i andre alliancer eller selskaber.

Hvis man skal tro rapporter fra hjemmesiden Statusmatcher.com, så er det nu muligt at matche sig ind i Star Alliance hvis man har status hos selskaber i andre alliancer.

Denne mulighed har åbnet sig, i forbindelse med at Copa Airlines har lavet deres eget fordelsprogram “Connect Miles” hvor de lige nu vælger matche kunder med status ind fra andre selskaber.

Det vil sige at du med et statuskort fra et andet selskab, med stor sandsynlighed kan få status ved Copa Airlines der er medlem af Star Alliance.

Med fordelskort til Star Alliance vil du have fordele ved alle alliancens medlemmer, der blandt andet inkluderer selskaber som SAS og Lufthansa (se hele listen her!)

Hvordan søger jeg om statusmatch?

Efter sigende er alt man skal gøre, at sende et billede af ens nuværende fordelskort, en tekst der beskriver at man gerne vil have sin status matchet, og inkludere sit Connect Miles nummer i en email til [email protected]

Har du endnu ikke en Connect Miles konto, kan du oprette en her, og samtidig modtage en velkomstbonus på 3000 point!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *