Ny rute fra København til Nantes i Frankrig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra d. 7 april 2019 er der nu mulighed for at flyve direkte mellem Københavns Lufthavn og den franske storby Nantes.

Ruten mellem Københavns Lufthavn og Nantes Atlantique Airport, vil blive fløjet af Transavia France, et søsterselskab til det hollandske flyselskab Transavia. Og ikke nok med, at det er Transavia France’s første flyvning fra København, så er det også den første direkte rute mellem et skandinavisk land og Nantes i det vestlige Frankrig.

Ruten bliver altså en vigtig brik i forhold til, at forbinde Skandinavien med det vestlige Frankrig. Peter Krogsgaard, der er kommericiel direktør i Københavns lufthavn udtaler:

 

”Vi er meget glade for, at Transavia France kommer til Københavns Lufthavn, og at de har valgt at åbne en direkte rute til netop Nantes. Det vestlige Frankrig er forholdsvist userviceret fra Skandinavien, og den nye rute bidrager derfor til at sikre endnu bedre forbindelse i Europa. Samtidig er Nantes en spændende, og for mange, uopdaget weekend-destination, som vi oplever, mange af vores passagerer efterspørger”

Ruten vil have to ugentlige afgange (torsdag og søndag) og det betyder altså, at det er perfekt til en forlænget weekend i den sjette største by i Frankrig. Turen vil blive fløjet med en Boeing 737 med plads til 189 passagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *