Ny SAS kampagne: Billige billetter indtil søndag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har lige sendt en ny kampagne i luften: Travelers Seek the Sun. Der er billige billetter til Sydeuropa. Så det er nu, du skal reservere sommerrejsen.

Det ser ud til, at rejserestriktionerne bliver lempet. Vi regner med igen at kunne rejse til udlandet over sommeren, når verden åbner op. Nu vil flyselskaberne kick-starte salget af billetter. Det skal sikre at sommerens fly bliver fyldt med passagerer. SAS er ingen undtagelse. Der er billige billetter til bl.a. Athen, Alicante, Barcelona, Lacarna, Malaga, Nice, Palma de Mallorca, Rom og Split.

Men du skal være hurtig. Billetterne skal reserveres senest søndag d. 18. april på denne side. Derefter kan du rejse fra 10. maj og indtil udgangen af september.

Kampagnen er på www.sas.dk

E-mail til medlemmer af EuroBonus

Naturligvis giver SAS den fulde opmærksomhed til kampagnen. Ud over en fremtrædende placering på www.sas.dk, har selskabet skrevet til EuroBonus medlemmer.

Den er nærmere end du tror… solen. Sommeren. Varmt sand, skønne restauranter, spændende markeder og små bytorve, der sprudler af liv om eftermiddagen. Alt er lige nu kun et par klik væk – for vi har Happy weekend på sas.dk med kampagnepriser på vores mest solrige destinationer i Sydeuropa. Hvordan lyder Split, Athen, Alicante eller Palma de Mallorca? Med fordelagtige regler for ombooking og afbestilling kan du roligt tage skridtet mod en rejse … Måske dine udbetalte feriepenge kan hjælpe dig på vej? Book din sommerferie inden weekenden slutter!

Rejseperiode: 10. maj – 30. september 2021
Book senest: søndag 18. april 2021

SAS e-mail til medlemmer af EuroBonus.

Vi anbefaler fuld fleksibilitet

Det er naturligvis meget svært at planlægge ferien lige nu. Det er ikke til at vide, hvortil vi kan rejse over sommeren. Derfor er min klare anbefaling, at du laver en fleksibel reservation af hotellet. Så kan du altid afbestille værelset, hvis flyet bliver aflyst, eller du af andre årsager ikke kan rejse.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *