Nye boarding regler hos Delta – kan ramme andre flyselskaber i fremtiden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zone-boarding er noget vi kender som en standard hos de fleste flyselskaber, men snart vil det være fortid hos flyselskabet Delta. I fremtiden skal Deltas passagere nu boarde flyet, alt afhængig af, hvilken billetpris og billettype billetten er købt til.

Målet med de nye boarding-regler er klare: En bedre, hurtigere og mere præcis boarding process.

Men hvordan gøres dette? Som følge af Deltas nye boarding regler, vil Delta øge antallet af boarding-grupper fra seks til syv eller otte afhængig af flyet. Derudover vil disse grupper blive inddelt i farver og alt afhængig af hvilken billettype og billetpris, vil billetten havde en farve. Derudover vil farven være synlige på skærme omkring gaten samt på billetten, så man ikke er i tvivl om, hvilke gruppe man boarder.

De nye boarding-grupper afhænger altså af, hvilken billetpris samt billettype man har købt.

De nye farver, alt afhængig af hvilke billettype man har købt. Copyright: news.delta.com


Herunder kan du se, hvilke grupper der får adgang til flyet først og sidst. 

 

Nummer 1: Delta One

Har man købt en af de dyre billetter til Delta One kabinen, vil man blive budt velkommen om bord på udvalgte internationale og transkontinentale afgange som de første. Dette betyder, at man altså ikke skal gå om bord sammen med dem der flyver på førsteklasse samt Delta Premium som man ville skulle normalt.

Derudover vil Delta SkyMiles Diamond Medallion kortholdere også gå om bord i denne gruppe, hvis altså flyet har en Delta One kabine.

 

Nummer 2: Delta Premium Select or First Class

Personer der flyver på Delta Premium eller First Class er den næste gruppe af passagerer der boarder flyet, alt afhængig af flytypen.
Diamond Medallion Members vil boarde med denne gruppe, hvis ikke flyet har en Delta One Kabine.

 

Nummer 3: Delta Comfort+
Nummer 3 på listen er Delta Comfort+. Denne boarding-gruppe er til de rejsende, der betaler ekstra/opgraderes til Delta Comfort+. Delta Comfort+ findes foran i economy-kabinen og er b.la. udstyret med bedre sæder, ekstra benplads, ekstra plads til bagage og gratis drikkevarer.

Delta siger, at det er deres gatepersonale, som anbefalede tilføjelsen af ​​Comfort+ gruppen for at reducere kø ved gaten. Flyselskabet testede det i Atlanta i to måneder og sagde, at de rejsende fandt det lettere at boarde med tilføjelsen af den nye gruppe.

Værd at bemærke her er, at Sky Priority kortholdere ikke boarder med denne gruppe. Med oprettelsen af den nye Delta Comfort+ gruppe, vil rejsende i denne boarding-gruppe altså springe visse Delta frequent flyers over.

I øjeblikket boarder Sky Priority og Delta Comfort+ kunder sammen, men i fremtiden skal Delta Comfort+ boarde før Sky Priority – en ting som muligvis vil skabe lidt vrede hos nogen af kunderne.

 

Nummer 4: Sky Priority

Den nye Sky Priority boarding-gruppe, der består af rejsende med platin eller guldstatus i Delta’s Sky Miles-program, vil følge efter Comfort+ passagerer om bord.

 

Nummer 5, 6 og 7: Main cabin 1, 2 or 3

Economy passagerer kommer ombord som nummer 5, 6 eller 7 i rækken. I stedefor at have zonerne 1, 2 eller 3 trykt på boardingpasset som vi kender det fra i dag, vil der stå Main Cabin 1, 2 eller 3.
Deltas frequent-flyers med status sølv samt visse kreditkortholdere kommer til at boarde sammen med Main Cabin 1 gruppen.

 

Nummer 8: Basic Economy

Allerede tilbage i februar 2018 introducerede Delta denne gruppe.

Rejsende, der rejser på Deltas billigste billetter, vil fortsætte med at boarde flyet til sidst og det er derfor også disse passagere der kommer senest ombord.

 

Herunder kan du se grupperne fordelt på hvordan de ser ud nu, samt hvordan de ser ud når ændringerne træder i kræft.

 

Copyright: news.delta.com

De nye ændringer træder i kraft 23. januar på alle Deltas afgange.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *