To nye bonusprogrammer i Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er spændende tider for bonus-jægere. Star Alliance vil snart omfatte to nye bonusprogrammer, som betyder nye muligheder for at optjene og bruge bonuspoint!

Vi har længe vidst, at Copa Airlines vil starte sin egen bonusordning. Det Panama-baserede flyselskab har længe været en del af United Airlines MilagePlus men i juli, får de deres eget loyalitetsprogram.

Det er stadig et mysterium, hvad det nye program vil komme til at hedde, eller hvad indholdet er. Dog følger Bonusfeber udviklingen og lover en analyse, når flere detaljer er komet frem.

Boeing_737-7V3_Copa_Airlines_AN2232676

 

Mindre kendt er det, at Brussels Airlines starter sit eget bonus-program. Selskabet er lige nu en del af Lufthansa Miles & More, sammen med bl.a. Austrian, swiss og LOT. Det er endnu ikke blevet annonceret officielt, men i et stillingsopslag søger man en, der kan udvikle programmet. Det var bloggeren Gary Leff fra “View from the wing” som først kom ud med oplysninger om dette.

Brussels_airlines_A319_OO-SSR

 

Det er for tidligt at spekulere på, hvordan den nye bonusordning vil være indrettet, men det er klart, at vi vil se nøje på begge, og vil fortælle om både styrker og svagheder, når der kommer oplysninger frem.

Det bliver spændende at se, hvordan zoneinddelingen bliver, hvor mange point det vil koste at rejse mellem forskellige zoner, og selvfølgelig hvor mange point du får på forskellige selskaber i forskellige booking klasser. Om Copa Airlines og Brussels Airlines ligesom andre vil tilbyde såkaldte “sweet spots”, hvor du får maksimal værdi for pengene er stadig uvist, men vi er optimistiske.

Hvad tror du, vi kan forvente af Star Alliancens nyeste bonusprogrammer? Deltag i debatten, og kommenter i kommentarfeltet, eller i vores forum.

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af Henning, for Bonusfeber.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *