Nye IHG PointBreaks – ude nu!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

PointBreaks er et supertilbud fra hotelkæden InterContinental Hotels Group (IHG), hvor du kan bestille hotelovernatning for så lidt som 5.000 bonuspoint. Dette forudsætter naturligvis nok, at du er medlem af IHG Rewards Club, som er loyalitets programmet hos IHG. Det forudsætter også, at du har mindst 5.000 point på kontoen.

5.000 IHG points værd 35 USD, eller ca. 190 danske kroner. Det er ingen tvivl om, at dette er en særdeles god pris, særligt når man til og med kan finde 5-stjerners hoteller til den prisen i IGH’s PointBreak.

Ulempen er, at tilbuddet gælder for et begrænset antal hoteller i et begrænset tidsrum, men finder man anledning til at benytte sig af  kampagnen er det et særdeles godt tilbud – muligvis det bedste hoteltilbud i branchen.

Der er ganske mange hoteller på listen, så vi kan desværre ikke gå nærmere ind på alle her, men vi kan ihvertfald fremhæve nogen hoteller, som vi mener er specielt gode tilbud:

  • Crowne Plaza Vilnius, Litauen
  • Crowne Plaza Bangkok Lumpini Park, Thailand
  • Crowne Plaza Johannesburg – The Rosebank, Sør-Afrika
  • Crowne Plaza San Jose Coribici, Costa Rica
  • Holiday Inn Suva, Fiji

Hele listen finder du her.

Holiday Inn Suva, Fiji
Holiday Inn Suva, Fiji

Overnatningen skal bestilles inden 31. juli 2014, men vær opmærksom på, at de mest populære hoteller bliver hurtigt optaget. Det er ikke uvant, at de bedste hoteller er fuldt bookede inden et døgn eller to, så vent ikke for længe! 🙂

Vær også opmærksom på, at der fornyelig er kommet ændringer til betingelserne for PointBreaks: Nu kan man kun gøre to bestillinger per hotel per tilbuds periode. Dette burde imidlertid ikke være noget problem for de fleste.

IHG hotelkæder
IHG hoteller

Kilde: Bonusfeber.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *