Nyt fra Marriott: Gekko House Frankfurt, et Tribute Portfolio Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nyåbnede hotel Gekko House er en ny mulighed, hvis du skal bruge en overnatning i Frankfurt og gerne vil have point i loyalitets programmet Marriott Bonvoy.

Tribute Portfolio er en hotelkæde, der består af uafhængige hoteller. Kæden får fortsat nye hoteller i Europa. Den seneste åbning er Gekko House Frankfurt med 128 værelser. Det ligger i byens Gallus-kvarter, der tidligere var et industriområde. Kvarterets lager og fabrikshaller er blevet omdannet til musik- og teatersteder. Arkitektfirmaet “Morgen Interiors” har givet bygningen et urbant design. Det efterlade også et indtryk af spontanitet og sjov, der lever helt op til hotellets motto “life is crazy”.

Gekko House er et hotel i kæden Tribute Portfolio, hvor man optjener point i loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy

Værelserne

Værelserne har interessante kontraster mellem de rå betonvægge, trægulve, håndblæste lamper og olivengrønne møbler. Hertil kommer vinduer fra gulv til loft, der giver en fin udsigt over Frankfurts skyline. Værelset er udstyret med Marshall-højttalere, Nespresso-kaffemaskiner og Gekko House egen turistguide til Frankfurt. Badeværelset har økologiske plejeprodukter fra det australske firma Grown Alchemist.

I stueetagen fører en lille passage til lobbyen, der har paneler af kirsebærtræ, mørke olivengrønne møbler og iøjnefaldende gobeliner. Der kan du også købe udvalgte drikkevarer og snacks samt souvenirs fra regionen.

Restaurant Chicago Williams

Centralt i bygningen ligger restaurant Chicago Williams, et koncept, der blev præsenteret i Berlin i 2012. Det er en grillrestaurant med bar. Gæsterne kan få adgang til restauranten med det åbne køkken via en stor bar, der mest af alt minder om en lounge. Der serveres bl.a. tysk øl, forskellige typer kød (eksempelvis spare ribs eller oksebryst, som nydes sammen med makaroni med ost) og sandwiches. Loftet er malet i mørkerøde farver og lokalets egetræsborde er solidt plantet på trægulvet. Hvis du foretrækker lidt mere ro, skal du vælge et bord i nærheden af rygerummet med de sorte fliser, hvor man se kokkene over skulderen, når de laver deres kreative anretninger. Om sommeren åbner Gekko House også Chicago Beach Rooftop på ottende etage – en loungebar med en fantastisk skyline-udsigt.

Gekko House er det nyeste projekt i Gekko Groups tyske hotel- og restaurantportefølje. Den store vision for de to selskabsstiftere, Micky Rosen og Alex Urseanu: At sætte nye standarder inden for kultur, gastronomi og hotelbranchen i Tyskland og specielt i deres hjemby, Frankfurt.

Åbningen af Gekko House (som er med i hotelkæden Tribute Portfolio) er en rigtig nyhed på det nuværende tyske hotelmarked. Gekko House tilbyder et afslappet koncept uden at slække på design, stil og komfort. Her kan både forretningsrejsende og feriegæster læne sig tilbage, slappe af og nyde livet.

Micky Rosen og Alex Urseanu.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside www.insideflyer.de.

Fotos: © Marriott InternationalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *