Optjen ekstra mange EuroBonus point når du køber SONOS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom du ikke kan flyve er der forsat i denne uge mulighed for at optjene ekstra mange EuroBonus point ved at shoppe. I denne uge optjener du dobbelt point ved at købe SONOS igennem SAS shopping portalen.

Vi er på InsideFlyer fokuseret på hvordan du kan optjene fleste mulige EuroBonus point, således at de kan bruges til at købe flybilletter eller opgraderinger til Business Class eller SAS Plus. Derfor er shopping en af de rigtige gode muligheder for at få ekstra EuroBonus point ind på din konto.

Dobbelt point på SONOS i denne uge

Lige nu kan du optjene det dobbelte antal point på at købe SONOS produkter. Så i stedet for de normalt 25 point pr. 100,- kroner brugt er det i denne uge 50 point pr. 100,- kroner brugt.

Det kan hurtigt blive til en god ekstra gang point, da SONOS produkterne er i den højere ende.

Et eksempel kunne være en SONOS Arc til 6.699,- kroner. Den vil give dig godt 3.350 EuroBonus point.

Et andet eksempel er SONOS Move højtaleren til 2.999,- kroner. Den vil give dig godt 1.500 EuroBonus point.

SONOS Move højtaleren.

Husk at bruge dit SAS Mastercard

Hvis du bruger dit SAS Mastercard til at shoppe for, så kan du få endnu flere EuroBonus point ind på kontoen. Der kan du få op til 15 point pr. 100,- kroner brugt. Hvis du bruger det på eksemplet ovenover på køb af en SONOS Arc, så vil du få ekstra 1.005 EuroBonus point ved dit SONOS køb.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *