Oslo Gardermoen får mange spændende restauranter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Torsdag 27 April 2017 åbner “den nye Oslo Lufthavn”, men allerede nu kan vi løfte sløret for, hvad der kommer af nye serverings- og kiosk tilbud til rejsende. I alt fem aktører er blevet udvalgt til at servere mad og drikkevarer til rejsende i Norges vigtigste lufthavn.

– En lang og grundig udvælgelsesproces har resulteret i at vi har indgået partnerskab med fem aktører. Disse leverede de bedste bud, og vi er fuldt ud overbeviste om, at det norske folk vil være tilfredse, siger administrerende direktør i Oslo Lufthavn, Øyvind Hasaas.

De fem vindere er SSP, HMSHost-UMOE F & B Company, Reitan Convenience, Joe & The Juice og BIT. Antallet af cateringvirksomheder stiger fra de nuværende 20 til 37, mens antallet af kiosker vil stige fra 6 til 10.

– Vores ambition har altid været at få flere operatører, og nu har vi fået en blanding af virksomheder, der vil levere bedre og mere omfattende serverings- og kiosk tilbud, end vi har i dag, siger Hasaas, og tilføjer:

– Vores ambition er altid at levere den bedst mulige service til rejsende, og selv om vi har en god restauration og kiosk i dag, mener vi, at dette bliver styrket, når vi åbner en næsten dobbelt så stor lufthavn i april 2017 sagde han.

Hvad er nyt?

De nye udskænkningssteder og kiosker er i øjeblikket under opførelse og vil gradvist blive åbnet, og være åben, når “den nye Oslo Lufthavn” officielt åbner dørene torsdag 27. April 2017. Blandt de nye spisesteder vi finder Joe & The Juice, Bølgen & Moi Food Garage, Wagamama, Fiskebaren, Oslo Sausage Company, Jamie’s Italian, Norgeglasset, BIT, Hunter Bar, Flybar, Humle & Malt, Burger King, Northland, Parken, Two Tigers, Deli & Bakery by Jamie Oliver, TGI Fridays, News Bar, Havsalt, Haven, Fjøla, Everyday Kitchen og Fiskeriet.

Blandt de eksisterende udskænkningssteder fortsætter Peppes Pizza, O`Leary, La Baguette, WB Samson, Caffè Ritazza, Starbucks og Aquavit Bar, mens Franks Deli og Upper Crust lukkes.

– Vi har ønsket et bredt udvalg, hvor man kan vælge mellem internationale og norske menuer. Flere spisesteder har norsk mad og drikke på menuen, mens andre har et internationalt præg over sig. Det er kombinationen af dette gør os overbeviste om, at vores passagerer får gode madoplevelser til acceptable priser, at se frem til, afsluter Hasaas.

 

Nedenfor er billeder af de nye spisesteder, som OSL har offentliggjort.

 

Avinor bidrager til at omkring 50 millioner passagerer kan rejse til og fra selskabets 46 lufthavne på en sikker og effektiv måde. 3000 medarbejdere har ansvaret for at planlægge, udbygge og drive et samlet lufthavns- og flysikringssystem. Dette omfatter tårne ​​og kontrolcentre, Ground Services og udvikling af tjenester i lufthavnene. Avinor er et statsejet aktieselska,b finansieret via luftfartsgebyrer og salg i lufthavne.

Oslo Lufthavn AS er et helejet datterselskab af Avinor. Selskabet ejer og driver Norges vigtigste lufthavn, Oslo Lufthavn, som er et vigtigt connectionhub i Norge med ca. 24 millioner rejsende og mere end 235.000 flybevægelser om året.

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af Erling fra InsideFlyer.no



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *