PLAY åbner ny rute fra Hamborg til Island og videre til USA’s østkyst – godt for dig som bor i det sydlige Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag offentliggør PLAY en helt ny rute mellem Hamborg og USA’s østkyst via Island. Ruten vil åbne 16. maj 2023, med tre ugentlige flyvninger fra Hamborg Lufthavn, og billetsalget starter allerede i dag.

I dag offentliggør det islandske flyselskab, PLAY, en ny rute til USA’s østkyst via Island fra Hamborg – et oplagt nyt flytilbud til rejseglade syddanskere.  

Det er ikke mere end tre år siden, at det islandske flyselskab blev grundlagt, men selskabet kan allerede bryste sig af 27 destinationer i Europa og USA, der er forbundet af Keflavik Lufthavn i Reykjavik på Island. PLAY har indtil nu haft en enkelt destination i Danmark, den helårlige rute til København, men med den nye rute til Hamborg, vil PLAY komme tættere på danskere i Syddanmark.

Ruten skal skabe en oplagt bro mellem Nordtyskland, Island og USA’s østkyst (New York, Boston og Washington), og PLAY’s direktør, Birgir Jonsson, glæder sig til at kunne tilbyde tyskerne og syddanskerne at rejse til USA til en rimelig pris

PLAY’s første fly fra Hamborg til de amerikanske destinationer (et Airbus A320neo-fly med 180 sæder) letter i Hamborg lufthavn den 16. maj 2023, med mellemlanding i smukke Keflavík på Island. Efterfølgende vil ruten byde på flyvninger mellem USA og Hamborg tre gange om ugen, fra maj til oktober.

PLAY er det oplagte valg til dem, der har lyst til at besøge USA’s østkyst med et behageligt serviceniveau og en god pris, som er til at betale. Og netop prisen er et af PLAY’s helt unikke kendetegn:

Det har været et par hårde år i flybranchen, men vi prioriterer alligevel at holde billetpriserne så lave som muligt. Vores kunder har lysten til at rejse, og vi forsøger at gøre det muligt for så mange som muligt – både når vi udbygger vores netværk, og når vi holder priserne i et niveau, hvor de fleste kan være med.

Birgir Jonsson, PLAY’s direktør.

Der kan bookes billetter fra Hamborg til Island og USA allerede i dag på www.flyplay.com.

Foto: Play A321-251N (TF-PLB) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) – (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *