Play sætter flybilletter fra København til Reykjavik på forårsudsalg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejs til Island for kun 399,- kroner (one-way). Dette tilbud er lige nu muligt med lavprisselskabet Play. Men det er kun udturen der er så billig.

Hvis tanken om at opleve Island står på forårets bucket-liste, giver det islandske lavprisflyselskab, Play, nu mulighed for at købe en basic fare billet fra København til Reykjavik for 399 kr. inklusiv skatter, afgifter og gebyrer.

Prisoversigt for København til Reykjavik. Kilde: flyplay.com

Billetter til denne pris kan købes fra 21. marts til og med den 26. marts efter først til mølle-princippet og rejseperioden er hele det danske forår fra april – juni. Vilkår for Play’s Basic fare billetter fremgår af selskabets hjemmeside.

Hjemrejsen er dyrere

Hjemrejse fra Reykjavik til København er ikke omfattet af tilbuddet. Prisen for hjemrejsebilletten kan variere og er i skrivende stund 706 DKK for den billigste hjemrejsebillet i perioden inklusive skatter og afgifter.

Foto: Play A321-251N (TF-PLB) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH)(BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *