Positiv nyhed fra SAS – genstarter endnu en langrute op

SAS Airbus A330

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ganske positive nyheder vi har fra SAS i dag. De har netop meldt ud at de genstarter endnu en langrute fra Norden af.

Ruten mellem Oslo og New York vil fra den 3. juli 2021 blive genstartet. I starten vil det være med to ugentlige afgange.

Der er afgang fra Oslo på onsdage og lørdage med returflyvninger fra New York på torsdage og søndage.

SAS har en tro på at ruten kan give primært turister adgang til forlængende weekendture til New York eller rejse videre derfra. Det er et tydeligt tegn på at det er turister som vil være den primære del af kunderne på denne rute i den næste tid fremover.

Fragten fylder også meget og det er formodentlig denne som driver rutens genstart. Norge har altid haft en del fragt til USA og derfor vil dette også være centralt for denne rutegenstart.

SAS er meget glad for at kunne oplyse at vi genstarter denne langrute og med en ganske attraktivt tidstabel. Mange har set frem til at kunne besøge venner og familie igen i USA. SAS har fået flere ønsker fra vores kunder om at netop denne rute kunne starte op igen.

Ruten mellem Oslo og New York er også vigtig for den norske fiskeeksport.

Kjetil Håbjørg, EVP og direktør i SAS Norge

Ruten stoppede den 13. marts 2020 grundet corona pandemien. Derfor er der gået over et år og det er glædeligt at ruten kan starte op igen til juli.

Det bliver med en Airbus A330 at ruten starter, så der er plads til 266 passagerer, men som tidligere nævnt er det formodentlig også fragten som gør at netop denne flymodel vælges og ikke den nye Airbus A321LR. Det bliver derfor forsat spænende hvor netop denne nye model bruges. Lige nu ser det ud til at være på ruten mellem Stockholm og New York at SAS vælger at starte op.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *