En tur med privatfly for under 1000 kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Forleden fortalte vi, hvordan du kan leje dit eget privatfly gennem alliancen AirClub, men hvis du en dag er på tur i USA, kan det gøres billigere. Meget billigere!

Firmaet JetSuite holder til i Californien og tilbyder som så mange andre firmaer, at man kan leje sit eget privatfly. På www.jetsuite.com kan man da også få prisen på en tur. Her et eksempel på en tur fra Los Angeles til Las Vegas.

Jet Suite booking

Det koster altså godt 25.000 kroner for en Phenom 100, der har plads til fire personer.

Men flyet skal jo også tilbage igen, og det er langt fra alle brugere af privatfly, der bestiller en returflyvning. Derfor tilbyder Jetsuite dét, de kalder SuiteDeals. De udbyder strækninger, som de ellers ville være tvunget til at flyve med tomme kabiner. Og her er priserne nede i et leje, hvor mange flere kan være med. Hvad med en tur fra Santa Barbara til Las Vegas for 536 dollar eller cirka 3.150 kroner? Det er vel at mærke for HELE flyet, så turen kan for en familie komme under 1.000 kroner pr. mand!

Men det ER svært at finde de gode tilbud og specielt i nærheden af, hvor man nu er. Turene bliver udbudt sent, så man skal slå hurtigt til. Her et billede fra hjemmesiden sent onsdag aften, hvor der var en del ture til dagen efter:

jetsuite3

Tilbuddene kan findes på https://www.jetsuite.com/suitedeal – husk også at læse det med småt, inden du booker.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *