Qantas satser på direkte ruter fra Brisbane til Chicago og San Francisco

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det australske flyselskab Qantas vil styrke sin tilstedeværelse i USA og har netop bekræftet, at man vil flyve direkte fra Brisbane på den australske østkyst til henholdsvis Chicago og San Francisco.

De to nye ruter vil blive fløjet med selskabets Boeing 787-9 Dreamliner maskiner, og man forventer at kunne starte ruterne op i slutningen af april 2020. De to ruter vil øge sædekapaciteten mellem Australien og USA markant.

Billetter til de to nye ruter forventes at blive lagt til salg i de kommende uger, når de amerikanske myndigheder endeligt godkender et nyt joint venture mellem Qantas og American Airlines. Myndighederne gav en foreløbig godkendelse tidligere i denne måned.

De to nye ruter. Grafik kredit: onemileatatime.com.

Brisbane – Chicago

Ruten fra Brisbane til Chicago, USA´s tredje største by, bliver den første mellem disse to byer nogensinde og flyves som udgangspunkt fire gange om ugen. Chicago er et af American Airlines største hubs, så rejsende med Qantas får adgang til 30 one-stop destinationer i USA. Sammenlagt med Qantas´eksisterende ruter til Los Angeles og Dallas, opnår Qantas rejsende fra Australien nu adgang til flere end 200 destinationer i USA.

Den nye direkte rute skære mere end seks timer af den samlede rejsetid mellem Australien og Chicago.

  • Den 14.326km lange flyvetur vil tage cirka 16 timer og 20 minutter (afhængig af vind og vejr).
  • Når ruten letter første gang, forventes den at være den fjerde længste passager rute i verden.
  • Det bliver den anden længste rute i Qantas-netværket, næst efter selskabets Perth-London ruten med sine 14.499km.

This slideshow requires JavaScript.

Brisbane – San Francisco

De tre ugentlige flyvninger fra Brisbane til San Francisco vil komplementere Qantas’ eksisterende flyvninger fra Sydney og Melbourne – og giver rejsende muligheder for at vælge mellem dobbelt daglige Dreamliner-afgange fra Australiens østkyst til San Francisco.

  • Flyvningen bliver på 11.367km og vil tage cirka 12 timer og 40 minutter at tilbagelægge (afhængig af vind og vejr).
  • Med den nye rute bliver der samlet 14 ugentlig flyvninger fra Brisbane, Melbourne og Sydney til San Francisco.

CEO for Qantas Group, Alan Joyce er overbevidst om, at lanceringen af 787-flyvninger fra Brisbane til Chicago og San Francisco er godt nyt for de rejsende og ikke mindst turismen:

Dette er fantastisk nyt for Queensland. Det bekræfter den tillid vi har til det lokale turisme erhverv og “the Sunshine State”.
De nye ruter vil give Qantas og American Airlines kunder hidtil uset adgang til Australiens østkyst. Flyvningerne gør Hamilton Island og Townsville til one-stop destinationer fra henholdsvis Chicago og San Francisco. Disse nye rute vil give både forretnings- og ferierejsende adgang til vigtige områder i USA indenfor handel, industri og kultur.

Longreach rødderne æres

Som en hyldest til Qantas´rødder i Queensland har selskabet også annonceret, at et af deres nye Boeing 787 Dreamliner fly som leveres senere på ret, får navnet Longreach.

Samtidig med at vi tæller ned til vores 100-års jubilæum og siger farvel til vores exented range Boeing 747 maskiner, som alle bære det ikoniske Longreach navn, så er vi stolte over at videreføre arven med et af vores 787-fly. Queensland er en afgørende del af vores historie og en vigtig del af vores identitet, udtaler Qantas CEO Alan Joyce.

 

Kilde: Qantas.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Niels Brink Laursen siger

    Hej, spændende artikel – dog ville lidt stavekontrol have været godt for forståelsen og det generelle niveau…:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *