Qatar Airways i nyt samarbejde med Sun-Air

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways får codeshare med danske Sun-Air. Det vil ske på 8 ud af 11 flyvninger med det danske flyselskab, der har base i Billund. På den måde kan jyske rejsende undgå turen til København, og i stedet støtte Sun-Air, og flyve videre med Qatar Airways fra en anden europæisk lufthavn.

Codeshare ruterne omfatter Sun-Airs ruter fra Billund til Bruxelles, Manchester, München og Oslo. Fra Aarhus og Aalborg til Oslo, samt ruten mellem Göteborg og Manchester.

Sun-Airs kommercielle direktør, Kristian Tvergaard, har meldt ud at man får bonuspoint hele vejen, hvis man vælger at bruge Sun-Air til en af de ovenstående lufthavne, og flyve videre med Qatar Airways.

Sun-Air er British Airways’ danske franchisepartner og er ligesom Qatar Airways en del af Oneworld-alliancen.

Qatar Airways flyver 11 gange ugentligt fra København med deres Boeing 787 Dreamliner fra Qatar til København. Qatar Airways øger dog afgangene til 2 gange dagligt alle ugens dage fra den 2. december

Ifølge Qatar Airways vil codeshare-aftalen give gode nye forbindelser mellem Danmark og lufthavne som bl.a. Bali, Bangkok, Bangladeshs hovedstad Dhaka, Gao i Indien, Hanoi, indiske Hyderabad, Kuala Lumpur, Mumbai, Singapore og Shanghai.

I pressemeddelelse siger Sun-Airs Kristian Tvergaard: “Vi er glade for samarbejdet med Qatar Airways. For os er det meget vigtigt, som vi har arbejdet på i længere tid. Det giver vores jyske kunder mulighed for med kun et stop at opnå forbindelse til Qatar Airways’ omfattende globale rutenet fra Doha.”

Qatar Airways har foreløbig 166 fly og betjener indtil videre 152 lufthavne i Europa, Mellemøsten, Afrika, Stillehavsområdet, Nord- og Sydamerika. Flere nye ruter forventes snart bebudet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *