Qatar Airways lancerer endnu en sæsonrute til populære Thailand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways mærker fortsat en øget interesse for at rejse til Thailand og har netop annonceret sin femte rute til landet. Selskabet vil fra 28. januar 2018 flyve til Pattaya i det sydøstlige Thailand.

Den nye rute vil gøre det lettere, at udforske den sydøstlige del af Thailand. Et område som længe har manglet en international flyrute, som eksempelvis solhungrende danskere kan bruge.

Forsigtigt udlæg

I første omgang vil der blive fløjet fire dage om ugen mellem Doha og Pattaya og ruten kommer til at supplere Qatar Airways eksisterende ruter til Bangkok, Krabi, Phuket og Chiang Mai (opstart december 2017). Ruten skal betjenes af en Boeing 787 Dreamliner med 22 sæder på Business Class og 232 på Economy.

Der flyves fra Doha til Pattaya mandag, onsdag, fredag og søndag med rutenummer QR828. Afgang kl. 20.05, ankomst kl. 06.30.

Retur flyves der mandag, tirsdag, torsdag og lørdag med rutenummer QR82. Afgang kl. 07.50, ankomst kl. 11.40.

Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner

Godt nyt for det sydøstlige Thailand

Den nye rute er rigtig godt nyt for det sydøstlige Thailand, og ikke mindst dig der gerne vil udforske den del af landet.

Ud over Pattaya og de omkring liggende golfbaner, er der ikke langt fra U-Tapao Rayong Pattaya International lufthavn til Rayong lidt længere mod sydøst. Lige ud for kysten her, finder du den lille ø Koh Samet. Og et par timers kørsel længere mod øst, bringer dig til øerne Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood.

Mange rejsende fokusere ofte på den sydvestlige del af Thailand når der skal planlægges ferie, men  ovenstående øer er absolut også et besøg værd og byder også på klart vand og fantastiske strande. Den nye Qatar Airways rute nedbringer transportiden til disse områder betragteligt.

Du kan købe din billet her.

Du kan også se vores store samling af guides til Thailand her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *