Reportage: Ferie For Alle 2017

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 24.-26. februar løb rejsemessen “Ferie For Alle 2017” af stabelen i Messecenter Herning. InsideFlyer var forbi, og fik et indtryk af den storslåede rejsemesse som dækker over et kæmpe areal.

Rejsemessen som er danmarks største af sin slags, skuffede på ingen måde i år! Alt fra campingvogne til jordomrejser var dækket ind, og der var både eventyr for unge og gamle at byde på! Messen var inddelt i haller til camping, danmarksrejser og verdensrejser mm. InsideFlyer fokuserede mest på delen med verdensrejser.

Eksotiske lande promoverede turisme

Ambassader og turistministerier fra forskellige eksotiske lande, promoverede igennem deres messestande turisme. Der var lokale til stede som man kunne få en snak med, om gode tips til rejser til deres respektive lande, ligesom flere stande benyttede sig af at servere lokale retter eller drikke, for at vække de fremmødtes interesse for deres kultur.

Det er altid festligt at komme ud blandt de forskellige landsmænd, og slå en sludder for en sladder om deres hjemlande. Jeg fik blandt andet prøvet indonesisk kaffe, imens en anden stand bød på en risret til frokost. Også Cuba var stærkt repræsenteret, og bød ud af cubanske drinks.

Rejseselskaber mødte frem i stor stil

Forskellige rejseselskaber var også til stede, og der kunne handles alt fra all-inclusive charterferie, til eventyr i junglen. Der var et stort publikum til begge former for rejse, og det er dermed mit indtryk at mange fik bestilt årets sommerferie her!

Personligt havde jeg fornøjelsen af at hilse på ved C&C travels, som ikke var fremmødt på messen for at sælge rejser, men nærmere for at vække danskernes interesse for rejser til mere atypiske lande.

Derudover var der et væld af andre rejseselskaber, som ligeledes tilbød jordomrejser, grisefest på Mallorca og sol i syden.

Rejser på auktion

Bravo Tours indbød alle dagene til rejse auktion, hvor man kunne byde på vidt forskellige rejser som blev udbudt af selskabet. TUI afholdte også dagligt rejsebanko, hvor et stort publikum mødte frem!

Mange andre virksomheder benyttede sig også af konkurrencer og slagtilbud, for at tiltrække de rejseglade danskere til deres stande.

Flyselskaber til stede i stor stil

Mange flyselskaber var også til stede, og holdte sig i nærheden af de landes stande, hvor de flyver til. Her havde mange selskaber bookingcomputere med, hvor de både kunne lave nye reservationer, ligesom de kunne følge op på eksisterende bookinger, og hjælpe kunder med at booke bagage eller siddepladser.

Lufthavnene var også med

Billund, Aarhus og Aalborg lufthavn havde også hver en stand, hvor de gjorde reklame for dem selv og de tilknyttede flyselskaber! Billund lufthavn satte sågar en mini-version af deres Tax-Free butik op på messen, hvor de besøgende kunne købe billige cremer, parfumer og slik.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *