Rejse Deal: 8 dage på Crowne Plaza i Miami for kun 5.379 kroner T/R

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Igen har vi på Rejsedeal.nu fundet en god rejse deal. Denne gang er det 8 dage til Miami, hvor du flyver med anerkendte British Airways og bor på et Crowne Plaza hotel.

Miami har året rundt en dejligt temperatur, brede sandstrande med høje palmer, pastelfarvede bygninger med neonskilte, samt et aktivt natteliv. Miami er lig med ferie, fest og farver.

Der er også mulighed for at shoppe i Miami Downtown eller på et af de outlet, som er i området. Der er trods den lidt høje kurs på dollaren, forsat muligt at gøre en god handel – især på tøj.

I selve Miami er Flagler Street og Lincoln Road begge eksklusive shoppinggader med dyre designerbutikker og små sjove steder – lidt alá Strøget i København. Det er faktisk muligt at prutte om prisen på de små steder og spare lidt ekstra.

Fly

Turen starter med en tur med British Airways, hvor du flyver fra enten København eller Billund via London til Miami (Afrejse fra Billund er typisk 2-400,- kroner dyrere per person).

World Traveller kabinen ombord på British Airways.

British Airways tilbyder gratis sædereservation ved online check-in, mad og drikke ombord til måltiderne og på de fleste billetter gode muligheder for at tage ekstra bagage med. Du optjener også bonuspoint til din konto.

Hotel

Du skal bo på Crowne Plaza Miami International Airport.

Sådan ser det ud på Crowne Plaza International Airport i Miami.

Hotellet ligger få minutters kørsel fra den travle Miami Internationale Lufthavn. Der er også gratis lufthavnsbus til og fra lufthavnen døgnet rundt.

Skal du ind til byen, så er det meget nemt med en Uber (er du ikke oprettet endnu, kan du kan få en gratis tur her – forfatteren får også en gratis tur ud af det), som du bestiller og betaler let via din Smart Phone App. Uber er fuld lovligt i USA, så der er ikke nogen problemer med at benytte Uber.

Alle hotellets dejlige og velindrettede værelser, er som minimum inkluderet med blandt andet TV med kabel og satellit TV, kaffe og te maskine, gratis trådløst internet, eget bad og toilet samt en masse mere.

Skal sulten stilles, kan du på hotellets egen restaurant, få den højeste gastronomiske kvalitet, i meget flotte og stilfulde omgivelser. Du kan også bestille take away via Uber Eats appen. Direkte til dit hotelværelse.

Pris, rejseperiode og hvordan du bestiller

Prisen er i skrivende stund på 5.379,- kroner per person.

Rejsen er fra tirsdag den 29. august og til tirsdag den 5. september 2017.

Prisen er inklusiv hotellet og fly tur/retur.

Denne rejse deal er fundet på Rejsedeals.nu, hvor du kan finde flere detaljer, samt information om en billig billeje også.

Rejsedeals.nu kan er der også links til at booke fly, hotel og bil.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *