Rejse Deal: Bo billigt på hotel i julen og nytår med Zleep Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zleep Hotels har en god rejse deal klar til dig som skal bruge et hotel i julen og nytåret. Du kan booke en overnatning for kun 399,- kroner.

Inden længe står julen for døren, og sæsonens hyggelige arrangementer er i højsædet. Derfor kan du fra den 22. til 30. december 2017 nyde julen med et godt tilbud på hotelovernatninger i Danmark, da vi har dobbeltværelser for 2 personer til kun 399,- kroner.

Så er der ingen undskyldninger for ikke at komme ud og nyde julen med familiebesøg eller booke et hotel til efter julefrokosten.

Tilbuddet gælder alle vores hoteller, men kun et begrænset antal værelser, så skynd jer at booke jeres overnatning til jul. Brug rabatkoden XMAS.

Du kan booke dit hotel her.

Hvert 10. ophold er gratis

Zleep Hotels har også et mindre bonusprogram. Dette giver hvert 10. ophold gratis. Så det er en slags klippekortsløsning.

Læs mere om det her.

Vind et hotelophold

Lige nu har Zleep Hotels også en konkurrence kørende, hvor du kan vinde et hotelophold ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Så måske det også var noget, da du samtidig vil få deres tilbud direkte i din indbakke i fremtiden, samtidig med at du er med i deres konkurrence.

Kig forbi deres hjemmeside og der vil komme en popup meddelse, hvor du kan tilmelde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *