Rejse Deal: Fly til Island for 945,- kroner tur/retur – kun søndag aften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nye flyselskab PLAY flyver nu fra København og til Island. Her i løbet af sommeren kan du komme afsted for kun 945,- kroner.

PLAY er et flyselskab, som er startet efter WOW air “resterne”. Det har været længe undervejs men nu er flyselskabet igang og flyver blandt andet direkte mellem København og Reykjavik.

Læs mere: PLAY kommer til København i juli måned

Vi har kigget på billetter i august og september og frem mod midnat søndag aften (11/7-2021), så kan du få ekstra gode priser.

Rejseperioden er mellem 20. august 2021 og 31. oktober 2021.

Læs mere om kampagnen her.

Du kan forsat opleve en aktiv vulkan

Fagradalsfjall-vulkanudbruddet er en enestående oplevelse som ingen anden!

Det første vulkanudbrud i 800 år på Islands Reykjanes-halvø er en oplevelse, som alle kan få med – og med meget kort afstand fra både Reykjavík og Keflavík internationale lufthavn bliver det ikke nemmere! De orange, glødende lavafloder, der forventes at fortsætte i flere måneder eller endda år, danner en surrealistisk og fantastisk udsigt, der kan nås efter en 90-120 minutters vandretur til stedet. Når du er der, kan du nyde to timers oplevelse af moder naturs fantastiske magt og transformation før den 7,2 km lange vandretur tilbage. Vandringen anses for at være moderat vanskelig.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *