Rejse deal: København til USA for 1798 kr.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Islandske WOW-air kører i øjeblikket kampagne på deres ruter imellem Europa og USA til super lave priser!

Drømmer du om en tur til USA, men kniber budgettet? Så er det nu du skal slå til! Det islandske lavpris flyselskab WOW-air har i øjeblikket super gode tilbud på deres ruter imellem Europa og USA, med en kort mellemlanding på Island i Reykjavik (KEF).

Vi har fundet priser helt ned til 1798 kr. imellem København og Miami på sammenhængende ture, og mange andre destinationer står ligeledes til lignende priser. Du kan rejse allerede i september, og der er mange datoer tilgængelige til denne pris.

Det islandske lavpriskoncept er især velegnet til kortere ferier, hvor du kan klare dig med blot håndbagage. Billetprisen inkluderer nemlig ikke indtjekket bagage, og vil du vælge sæder på forhånd, eller have et måltid mad ombord koster dette også ekstra.

Du kan tilkøbe ekstra håndbagage, eller indtjekket bagage i bookingprocessen. Men afhængig af mængden af ekstra ydelser du tilkøber, anbefaler vi at du kigger på selskabets andre billettyper, hvor disse ting er inkluderede. Ønsker du fuld service ombord, og gratis bagage, kan det endda i nogle tilfælde betale sig at rejse med netværksselskaber som SAS eller British Airways.

Dette er altså samlet set en super god deal, hvis du ikke behøver andet end håndbagage, og blot vil på en billig tur til USA.

Klik her for at komme til dealen!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *