Rejse Deal: Helt vildt billige flybilletter til USA og Canada – Priser fra under 1.500,- T/R

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet WOW air tager forskud på juleaften i dag og giver 50 procents afslag på billetpriser til alle selskabets destinationer i Nordamerika og Island.

Er beholdningen på din bankkonto lav efter julegaveshoppingen, så der er lang udsigt til næste ferie, er der godt nyt. Lavprisselskabet WOW air, der flyver fra København til USA og Canada med kort transfer på Island, tilbyder fra i dag kl. 11 og til midnat lillejuleaften billetter til 50 procent af normalprisen på returrejser.

Skuli Mogensen, som er stifter og ejer af WOW air siger at:

Selvom julen er dejlig, er højtiden også ofte både travl og hård for økonomien. Hos WOW air sætter vi en ære i god service med et smil, og vi håber, at vi kan glæde og få de julestressede danskere til at smile med muligheden for en billig tur til enten USA, Canada eller Island, så de kan tage af sted med deres nærmeste og slappe af i det nye år.

Hurtige danskere kan altså sikre sig en tur til halv pris til selskabets 13 destinationer i Nordamerika – og der er noget for enhver smag, hvad enten man er til sol og palmer, imponerende landskaber eller kulturtilbud i de amerikanske og Canadiske storbyer. Er man mere til oplevelser i det nordiske, gælder tilbuddet også til Island med storslået natur og spændende byliv i Reykjavik.

Den billige ferie skal afholdes inden for perioden 27. december 2017 til 15. maj 2018 og bookes på www.wowair.dk med promokoden: WOWXMAS

Husk at disse billige billetter er uden sædevalg og indleveret bagage etc. Så dette skal du tage med i den samlede pris. Tager du sæder og bagage med for alle, så kan det være at WOW air ikke ender med at være billigst.

WOW air flyver fra København til San Francisco, Los Angeles, Miami, Dallas, St. Louis, Chicago, Detroit, Cleveland, Pittsburgh, Boston, Washington DC, New York, Toronto, Montreal og Reykjavik. De transatlantiske rejser inkluderer en kort stopover i Keflavik lufthavn.

I 2016 fløj WOW air med 1.668.773 passagerer, hvilket svarer til en 130 procents stigning fra 2015.

Betingelserne

Promokoden WOWXMAS gælder til nye online bookinger for returrejser inden for rejseperioden 27. december 2017 til 15. maj 2018. Når promokoden WOWXMAS (uden mellemrum) bruges på hjemmesiden, vil en rabat på 50 procent (uden skatter og afgifter) blive medregnet for alle passagerer på udvalgte afgange. For at opnå rabatten skal bookingen af returrejsens være foretaget før kl. 23.59 den 23. december 2017.

HUSK: Deltag også i årets bedste rejsejulekalender og vind gaver for over 50.000,- kroner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *