Rejse Deal: SAS fejrer “4th of July” med USA kampagne – Direkte fly fra 2.193,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er snart en stor og vigtig dag i USA. Om to dage er det “4th of July” og SAS fejrer det med billigere flybilletter til de amerikanske destinationer.

Så søger du direkte flybilletter til USA frem til slutningen af marts 2020, så er det en god ide at søge lidt efter flybilletter med SAS inden kampagnen slutter.

Bestilling og priser

Det er alle de destinationer som SAS flyver, der er kampagne på. Men det er langt fra alle sammen, der har de helt gode tilbud, samt der er mange perioder, hvor der ikke er ledige pladser. Se oversigten her:

Du bør sikre dig at du ikke kan finde billigere priser via søgemaskinerne. Der kan du oftes spare en del penge per billet. Vi anbefaler at kigge på Expedia eller Momondo. En hurtig søgning viser at der på Momondo kan findes flybilletter til for eksempel New York for kun 2.193,- kroner.

Du skal være opmærksom på at du køber de billigste billetter i disse kampagner og derfor er der ikke indchecket bagage eller sædevalg inkluderet i bilettens pris.

Er du villig til at flyve med flere stop, så kan du komme afsted til New York for kun 1.863,- kroner. Det er så dog ikke med SAS, men med Air Canada og United.

Betingelser

  • Book senest 7. juli (opdateret da SAS forlængede kampagnen)
  • Rejseperiode: 1/11 2019–31/3 2020 (med undtagelse af perioden 19/12 2019–5/1 2020).

Kommentarer

  1. Anna Holm siger

    Hej Henrik, ved du om man stadig kan kontakte SAS-kundeservice omkring billetten, hvis man booker en SAS-billet direkte fra CPH til NYC, men via Ticket.dk? Ser på TrustPilot at Ticket.dk’s kundeservice giver folk store problemer, men der er alligevel 500+ kroner at spare pr. billet. På forhånd tak. Mvh. Anna Holm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *