Rejse Deal: Singapore Airlines har startet en julekampagne i Economy, Premium Economy og Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines Early Bird Fare Deals er en ny kampagne som er aktiv lige nu. Hvis du fortrækker at flyve med Singapore Airlines og have transfer i verdens bedste lufthavn, så skal du kigge med her.

Traditionen tro kommer de fleste flyselskaber med kampagner her mellem julen og nytåret eller lige i starten af det nye år. Trenden viser i år at de fleste vil komme her mellem julen og nytåret. Singapore Airlines er også med her mellem julen og nytåret med deres “Early Bird” kampagne.

Kampagnen gælder for primært for Business Class, Premium Economy og Economy og du finder et par gode priser blandt de mange destinationer:

Brug Momondo for at sammenligne priserne og for at se om ikke et af de online rejsebureauer ikke har samme billet en smule billigere – det har de nemlig ofte.

Priserne gælder fra København og er opgivet for en returbillet og i danske kroner.

Kampagnen løber frem til den 15. januar 2019. Rejseperioden er fra den 23. februar 2019 og frem til den 9 .d december 2019 . Der er enkelte Black Out datoer (fra den 11. april 2019 og til den 16. april 2019 plus at enkelte destinationer kun har en rejseperiode frem til den 15. juni 2019.

Læs mere om kampagnen her, hvor betingelserne også er beskrevet i sin helhed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *