Rejse Deal: WOW air med Cyber Monday tilbud – spar op til 40%

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

WOW air er i dag også med i kampen om kunderne med nogle billige rejser til især Nordamerika. Få op til 40% i rabat og find rejser til priser fra 939,- kroner per vej.

Det er blevet Cyber Monday og i dag forsætter weekendens mange tilbud med endnu et. Det er WOW air som har i dag har lagt en lang række billetter ud til salg i forbindelse med deres Cyber Monday kampagne.

Priserne kan findes ved 939,- kroner for rejser til USA. Sammenlagt for en returbillet (uden bagage), så kan du klare dette til godt 1900,- kroner.

Læs og bestil her. Du kan også søge på Momondo, som nogle gange har lidt billigere priser end på flyselskabernes egne hjemmesider.

Du skal booke senest den 28. november 2018.

Ekstra omkostninger

WOW air er kendt som et ultralavprisselskab og derfor skal du være opmærksom på at der oven i selve prisen for flyrejsen kommer ting som mad/drikke, håndbagage, ekstra bagage. Så selvom din flyvning går via Island, så skal du have dette med i overvejelserne.

Selvom du bestiller din håndbagage nu, så koster de 333,- kroner at få med. Den personlige bagage, som er med er ikke større end en lille computertaske. Det er dog op til 23% billigere at tilkøbe bagagen nu end ved check ind.

Bagagen er dyrt – så selv håndbagage (udover en lille computertaske) koster ekstra.

Du kan også købe mad ombord og det er ganske fair priser faktisk. Fra 59,- kroner for en mindre ting og op til omkring de 100,- kroner, så får du et rimeligt måltid mad. Du kan også købe det i lufthavnen undervejs og så kun have nogle drikkevarer og snacks med ombord.

Mad og drikke kan tilkøbes til rimelige penge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *