Rejsebrev: Sentrim Boulevard Hotel i Nairobi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den eneste grund til at jeg bookede et værelse på Sentrim Boulevard Hotel i Nairobi, var fordi at det stedet, hvor alle deltagere i den safari jeg skulle med på skulle mødes næste morgen. Det var bestemt ikke fordi at det så tiltrækkende ud.

Heldigvis, selvom en nat på Sentrim Boulevard Hotel kun ville have kostet mig $98.55 (660 kr), som er det mindst dyreste værelse jeg kunne finde inkluderet alle skatter og afgifter – så var jeg i stand til at reservere et værelse uden omkostninger fordi jeg brugte Orbucks (Enheden i Orbitz’s bonusprogram) til at betale for min reservation. Selvom prisen var lav, var det ikke værd at bo på dette dateret og nedslidte hotel. Så dette er et godt eksempel på hvorfor bonusprogrammer mange gange kan komme til sin ret.

Placering og ankomst

The Sentrim Boulevard Hotel er placeret nordvest for bycentret i Nairobi og tæt ved Nairobi Floden og et par motorveje.

Jeg ankom om natten med taxi fra lufthavnen. Jeg blev budt velkommen af receptionisten bag receptionen i lobbyen, og han gav mig en fjernbetjening til fjernsynet da jeg fik nøglerne til mit værelse. Det var første gang jeg har oplevet dette.

Værelset

Jeg gik ned af en mørk og “kold” gang for at nå hen til mit værelse.

Jeg har set gange på skoler, der var pænere end det her
Jeg har set gange på skoler, der var pænere end det her

Værelset havde ingen air conditioning overhovedet, hvilket betød at jeg blev nødt til at åbne et vindue for at få frisk luft – men det ville give adgang til at myg kunne komme ind på værelset. En bordvifte fastgjordt til væggen var alt hvad der var for at holde værelset køligt.

Fladskærms TV’et på væggen var ikke have været ret meget større end skærmen på min bærbare computer.

This slideshow requires JavaScript.

Fotos: Brian Cohen

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *