Rejsedeal: København-Taipei for kun 2.156 kr.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Drømmer du om at besøge øen Taiwan, lige ud for det kinesiske fastland? Så er det måske nu du skal slå til!

Air France/KLM har lige nu et ekstraordinært godt tilbud, på flyvninger imellem København og Taipei, hovedstaden i Taiwan. Du kan nemlig flyve retur, på specifikke datoer i vinteren 2019 og foråret 2020, for helt ned til 2.185 kr!

Datoerne med gode priser lyder således: 6. til 13. november, 27. november til 4. december, 24. januar til 12. februar, 10. til 19. februar, og 12. til 19. februar.

Men skynd dig, for vi ved ikke, hvor længe priserne kommer til at holde ved, da det ikke er noget officielt tilbud der er meldt ud fra flyselskaberne. Det kan derfor anbefales at man booker hurtigst muligt, da vi ikke kan garantere hvor længe priserne holder. Find priserne ved at søge på Momondo med dette link!

God rejse 🙂

Billeder: Wikimedia Commons

Taiwan

Er du til bylivet, kan Taipeis pulserende gader og varierede street markets slå benene væk under dig. Nattemarkedet “Shilin Night Market” er især bemærkelsesværdigt, og er et af de største nattemarkeder i Taiwan. Markedet trækker både lokale og turister til, for at spise lokal street food, købe alt hvad hjertet begærer i detailvarer og spille i de mange arkader.

Shilin Night Market

Også bygningen 101 Tower i Taipei er et besøg værd, omkring solnedgangstid. Her får du en af de flotteste udsigter, byen har at byde på. Det kan her anbefales at forudstille billetter til elevatoren.

101 Tower

Rejser du derimod primært efter naturoplevelserne, kan vi særligt anbefale Taroko National Park. Parken består af imponerende klippeformationer, som er skabt i de mange årlige jordskælvs vold. Her garanterer vi for at du bliver blæst bagover af naturens storhed – bare husk at få udleveret en hjelm ved indgangen til nationalparken!

Taroko National Park

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *