Royal Air Maroc bliver snart medlem af Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Royal Air Maroc bliver snart medlem af Star Alliance. Dette er sidste nyt på rygtebørsen, og i følge flere kilder inden for branchen, så mangler der kun de sidste underskrifter.

Royal Air Maroc har i øjeblikket 146 ruter ud af deres hub i Casablanca, blandt andet en til København. Deres flåde består i øjeblikket primært af typen Boeing 737, som de har 30 af til deres medium lange ruter. Til deres langruter er det en enkelt Boeing 747 og 4 stk. Boeing 767, som de benytter. Dertil har de modtaget deres første Boeing 787 Dreamliner den 31. december 2014, som det første selskab omkring Middelhavet.

Royal Air Maroc's første Boeing B787 Dreamliner, som blev ankom den 5. januar 2015.
Royal Air Maroc’s første Boeing B787 Dreamliner, som blev ankom den 5. januar 2015.

Hvis disse rygter passer, så bliver Royal Air Maroc det fjerne afrikanske selskab i Star Alliance. De andre selskaber er EgyptAir, Ethiopian Airlines og South African Airways.

Det bliver spændende at følge om rygterne taler sandt, da det vil give muligheder for at opsamle bonuspoint, til for eksempel SAS EuroBonus. Grunden er at de allerede nu har en fast rute fra København til Casablanca via Berlin. Priserne for en tur/retur ligger omkring dkk 2.500,-

Eksempel på pris i økonomi fra København til Casablanca i marts 2015
Eksempel på pris i økonomi fra København til Casablanca i marts 2015

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *