Rutenyhed: British Airways er nu størst på afgange til London Heathrow

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev i marts måned vil British Airways opgraderer antallet af afgange fra Københavns Lufthavn til London Heathrow fra den 2. maj 2018. med en ekstra daglig tidlig morgenafgang bliver British Airways det flyselskab med flest afgange til London Heathrow.

British Airways tilføjede den 2. maj en tidlig morgenafgang klokken 6.05 fra København til London Heathrow og ligeledes en ny afgang retur fra London klokken 21.30. De nye daglige afgange mellem hovedstæderne får antallet af ugentlige afgange til at stige fra 39 til 46, og gør British Airways til det førende flyselskab på den populære rute.

Gode forbindelser ud af London

De nye afgange vil blandt andet tilgodese forretningsrejsende, som dermed får mulighed for en længere dag i London. Samtidig forbinder den tidlige morgenafgang også rejsende fra København til en lang række langdistanceflyvninger, som ikke førhen var mulige at nå uden en overnatning i London. For eksempel kan passagerer, der rejser med den tidlige morgenafgang, nå forbindelsen til New York JFK lufthavnen og lande klokken 11.10 lokal tid. Passagerer kan også nyde godt af den nye rute fra London Heathrow til Nashville, som ligeledes blev lanceret den 2. maj, og er den første direkte rute fra Europa.

Anne-Louise Eppler, Corporate Sales Manager i Norden siger:

Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde flere afgange til rejsende til London, idet vi oplever stor efterspørgsel på ruten. Den tidlige morgenafgang fra København og sene hjemtur fra London giver gode muligheder både for forretningsrejsende, der kan få det fulde ud af en enkelt dag i London samt rejsende, der besøger London i længere tid.

Billetter fra København til London Heathrow er tilgængelig på www.ba.com og starter fra 513 kr. for World Traveller (economy). Rejsende kan også vælge at mindske prisen ved a bruge Avios-point som del af betalingen.

Nye daglige afgange fra 2. maj 2018

Københavns Lufthavn – London Heathrow

Afgang Ankomst
06.05 07.20

 

London Heathrow – Københavns Lufthavn

Afgang Ankomst
21.30 00.30

 

Forsidebilledet er fra British Airways.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *