Rutenyhed fra Aalborg: Ny rute til Grønland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Næste sommer bliver det muligt at flyve til Kangerlussuaq i Grønland med Air Greenland fra Aalborg Lufthavn (via København). Endnu en unik rejsemulighed bliver derfor tilføjet til rutekortet fra Aalborg, hvor fantastiske rejseoplevelser i naturskønne Grønland ligger lige rundt om hjørnet.

Forestil dig at hoppe ombord på et fly i Aalborg Lufthavn med kurs mod uforglemmelige oplevelser på kanten af indlandsisen i eventyrlige Grønland. Det bliver nu muligt, når Air Greenland i sommeren 2024 alt i alt tilbyder 9 flyvninger fra Aalborg til Grønland i perioden 25. juni til 20. august.

En sommerrute der imødekommer de nordjyske rejsende

Det bliver desværre ikke Air Greenlands nye Airbus A330-800, som skal flyve på ruten (ligesom på artiklens forsidebillede), men en Boeing 737-800 fra Jettime, med plads til 189 passagerer, der opererer på vegne af Air Greenland og sætter kurs fra Aalborg Lufthavn over Atlanten til oplevelsesrige Grønland. Der vil være et kort stop i København for at samle nye passagerer op, hvorefter turen går videre direkte til Kangerlussuaq.

Vi har mulighed for at flyve til og fra Aalborg Lufthavn om tirsdagen, ved at mellemlande i København og videre til og fra Kangerlussuaq. Dermed håber vi at imødekomme de kunder, der gerne vil til og fra Nordjylland, siger .

Henrik Søe, kommerciel direktør i Air Greenland.

Unikke rejseoplevelser i Grønland og et udvidet cargopotentiale

Grønland, verdens største ø, er kendt for sit imponerende arktiske landskab. Det er uden tvivl et storslået sted, hvor isbjerge og gletsjere dominerer horisonten, og det er et paradis for naturelskere og eventyrlystne rejsende, der kan opleve alt fra isbjergsafari til den spændende inuitkultur.

Vi har i Aalborg Lufthavn oplevet en stor efterspørgsel på at få en rute til Grønland – både fra erhvervslivet og særligt fra de fritidsrejsende, der for eksempel drømmer om at opleve en vandretur på indlandsisen. Det er derfor en stor og glædelig nyhed, at vi sammen med Air Greenland til sommer kan tilbyde en unik rejsemulighed fra Aalborg til Kangerlussuaq.

Samtidig skaber det nogle gode forudsætninger for at udvide cargopotentialet over Nordatlanten, som særligt i det sidste år har været i fokus i Aalborg Lufthavn. Det er en vigtig del af rutearbejdet, der er med til at muliggøre en fast direkte forbindelse til og fra Grønland.

Niels Hemmingsen, lufthavnsdirektør i Aalborg Lufthavn.

Foto: Air Greenland / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *